Išpiešti nėščiųjų pilvai: kažin ar kažką panašaus matėte FOTO

Nėščiosios pilvas talentingo menininko rankose gali virsti tikru meno kūriniu. Įsitikinkite patys, pamatę, kaip nėščiųjų pilvus tapo dviejų vaikų mama.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Britų menininkė Carrie Preston specializuojasi piešdama nėščiųjų pilvus. Per dvejus metus ji jau nutapė per 130 pilvukų.

27 metų menininkė yra ištekėjusi ir turi du vaikus. „Man patinka būti mama ir savo darbą derinti su motinyste", - sako ji. Pirmąja Carrie kliente tapo jos besilaukianti draugė. Vėliau žinia apie menininkę, tapančią ant nėščiųjų pilvų, sklido po apylinkes žaibo greičiu.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Kodėl visiems naujagimiams Lietuvoje atliekamas klausos tyrimas?

Kokią paslaptį nuo savo vaikų slepia Beata Nicholson?

Vida Press

Kaip sako Carrie, tinkamiausias tapybai nėštumo laikas yra 32-36 savaitės. Kuo pilvas didesnis, tuo daugiau galimybių išreikšti save turi menininkė.

Be nėščiųjų pilvų tapybos, dailininkė dar tapo portretus ir kitus paveikslus pagal užsakymą. Ji yra bandžiusi tapyti ir kambario sienas interjere.

Vienas mėgstamiausių motyvų ant nėščiųjų pilvų yra bičių lizdo vaizdas. Jį menininkė pirmą kartą nutapė besilaukiančiai moteriai, kurios vyras laikė bites. Taip būsima mama norėjo nustebinti ir pradžiuginti mylimąjį. Šiandien tai tapo vienu mėgstamiausių menininkės tapybos motyvų.

_loadQuiz(15712);

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis