Ką kas antra Vilniaus mama veikia Assorti.lt parduotuvėse?

Kūdikio besilaukiančios mamos vis dažniau renkasi įsigyti naujagimio prekių specializuotose „Assorti.lt" parduotuvėse.

„Assorti.lt" preliminariu vertinimu, tikėtina, kad vien birželio mėnesį daugiau nei pusė (62,86 proc.*) naujų Vilniaus mamyčių rinkosi kūdikių kraitelį iš „Assorti.lt" parduotuvių. Iš anksto paruoštą ir lengvai komplektuojamą kraitelį sudaro visos pagal specialistų rekomendacijas atrinktos būtiniausios kūdikio prekės jo pirmosioms gyvenimo dienoms ir mėnesiams.

Kūdikio kraitelį galima įsigyti visose „Assorti.lt" parduotuvėse Vilniuje arba internetu www.assorti.lt.

„Siekiame, jog mamytėms nereikėtų eikvoti daug brangaus laiko vaikštinėjant po skirtingas parduotuves ar ieškant informacijos, ką įsigyti sulaukus kūdikio. Viskas, ko gali prireikti prieš ar po gimdymo, taip pat kūdikio maitinimo ir maudymo reikmenys, higienos priemonės, net ir vaikelio apranga ar prekės mamytės grožiui bei sveikatai, yra sukomplektuotos patogiame kūdikio kraitelyje. Jį galima įsigyti tiek parduotuvėje, tiek ir apsiperkant internetu", – sako kūdikių prekių ekspertė, „Assorti.lt" kūdikių prekių grupės vadovė Akvilė Sadauskaitė.

Ekspertė atskleidė, jog pirmo vaiko besilaukiančios mamos kūdikių priežiūrai reikalingas prekes dažniau perka parduotuvėje, kadangi joms dar sunku suprasti, ko gali prireikti mažyliui ir ką išsirinkti iš prekių gausybės. Būsimos mamos atvyksta į parduotuvę, nes nori pačios įsitikinti prekių kokybe, jas apžiūrėti, paliesti, palyginti galimas alternatyvas. Internetu kraitelį dažniau perka antro ar trečio vaikelio besilaukianti mama, kuri jau žino, kokių prekių prireiks.

„Paprastai mamos yra linkusios išbandyti daugybę skirtingų sauskelnių iki atranda kūdikiui tinkamiausias. Mūsų populiariausios - itin plonos, švelnios ir minkštos japoniškos „Moony", taip pat ekologiškos ir gamtoje suyrančios švediškos „Naty" sauskelnės. Labai smagu, jog vaikučio besilaukiančios mamos nepamiršta pasirūpinti ir savimi - jos į kūdikio kraitelį taip pat įtraukia strijas mažinančius kremus ir odos struktūrą atkuriančius aliejus, taip pat krūtų priežiūros priemones, specialius šampūnus nėščiosioms", - pasakoja A. Sadauskaitė.

Kūdikių prekių ekspertė pastebi, kad vis daugiau būsimų mamyčių pasirūpina ne tik būtiniausiomis kūdikio kraitelio prekėmis, bet ir tomis, kurios užtikrina patogumą ir komfortą. Viena tokių - pagalvė nėščiajai, kuri prilaiko pilvą miegant, o vaikučiui gimus tinka jam paguldyti ar pasodinti. Kita sparčiai populiarėjanti prekė yra iš saugaus ir patvaraus silikono pagamintas dantų „šepetukas" kūdikiams. Jį mama gali užsimauti ant piršto ir švelniai masažuoti vaiko dantenas. Tokiu būdu vaikų pirmieji dantys dygsta greičiau ir lengviau.

Kad būtų drąsiau ir lengviau, būsimas mamytes į „Assorti.lt" parduotuves dažnai atlydi tėčiai, mamos ar geriausios draugės. Čia visus pasitinka ne tik specialistų sudarytas detalus kūdikio kraitelio prekių sąrašas ir gausus asortimentas, bet ir kompetentingos konsultantės, o kraitelio prekėms suteikiamos nuolaidos, specialūs pasiūlymai ir dovanėlės.


Kūdikio kraitelį galima įsigyti visose „Assorti.lt" parduotuvėse Vilniuje arba internetu www.assorti.lt.

* Preliminarūs vertinimai atlikti remiantis Statistikos departamento pateikiamais birželio mėnesio demografiniais rodikliais ir „Assorti.lt" parduotų kūdikio kraitelių duomenimis.

Užsakymo nr.: PT_68524710

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis