Kokias atostogas rinktis, sufleruoja ir Zodiako ženklas

Vasara – kelionių ir atostogų metas. Jeigu nėštumą prižiūrintis gydytojas patvirtino, kad jūsų sveikata yra gera ir galite drąsiai keliauti, suplanuokite įsimintinas atostogas. Astrologės patarimai, į ką atkreipti dėmesį planuojant atostogas kiekvienam Zodiako ženklui.

Avinas

Nėščioji šio ženklo atstovė yra aktyvi ir gyvybinga. Jai patinka planuoti, svajoti, todėl visai gali būti, kad vasaros atostogos jų šeimoje suplanuotos dešimčiai metų į priekį.

Avino energija liejasi per kraštus, todėl net baigiantis nėštumui ši nėščioji vargiai sėdės namuose. Sužinojus, kad laukiasi, šią moterį apėmė dar didesnė energija ir jėgos, todėl neatostogauti ji tiesiog negali.

Iki nėštumo Avinas mėgo ilgus žygius, romantiškus vakarus prie laužo ir ežero. Net naktis palapinėje jai asocijavosi ne su vargu, o su romantika ir nuotykiu. Šiam ženklui tinka tokios atostogos, kuriose ji ne tik gulės ir tinginiaus, bet ir išvyks į įdomią pažintinę kelionę.

Vida Press

Besilaukianti šio ženklo moteris beveik niekuo nesiskiria nuo ne nėščios. Ji aktyvi, linksma, bendraujanti, energinga. Dvynių ženklo žmonės pažįsta pasaulį visada - ir būdami maži, ir jauni, ir garbaus amžiaus, todėl kelionės - neatskiriama gyvenimo ir vasaros dalis.

Idealiomis atostogomis Dvyniai vadina tokias, kai, pavyzdžiui, per dešimt dienų yra aplankomos bent 5 Europos šalių sostinės. Kasdien - kelyje, besikeičiantys vaizdai, nauji miestai ir jų įdomybės.

Tačiau nėštumo metu vertėtų gerai pagalvoti, ar tai tinkama kelionė būsimajai mamai. Nėštumui įpusėjus ir vėliau tikrai verta bent šiek tiek sulėtinti gyvenimo ritmą. O pažinti naujas šalis ir išgyventi atradimo džiaugsmą galima ir keliaujant ne taip greitai.

Vida Press

Nėščioji šio ženklo moteris yra labai disciplinuota. Ji laikosi visų gydytojų nurodymų, atlieka reikiamus tyrimus, lanko kursus ir pan. Jaučiai yra labai šeimyniški ir kartais savo gerovę jie paaukoja dėl visos šeimos gerovės. Todėl atostogauti Jaučiui yra gerai ten, kur atostogauja jos artimieji. Net jei ji mieliau pabūtų vasarą namuose, vyrui pasiūlius išskristi, greičiausiai mielai priims šį pasiūlymą.

Svarbiausia atostogų sąlyga, kuri rūpi Jaučiui - patogios gyvenimo sąlygos, nedideli atstumai, kuriuos teks įveikti. Grynas oras, geras maistas ir mylimas žmogus šalia - ko gi daugiau bereikia?.. Taip mano Jautis. Ir mes jam pritariam, o jūs?

Vida Press

Pastojusi šio ženklo moteris tampa dar labiau šeimyniška ir rūpestinga. Ji suka savo lizdelį, kuriame netrukus apsigyvens ir mažas vaikelis. Būtent mažylio interesai yra svarbiausi Vėžiui, dėl jo ji padarytų viską.

Vėžiui be galo svarbus saugumo jausmas, ji vertina jaukumą ir šeimyniškumą. Todėl Vėžys neįsivaizduoja atostogų viena ar su drauge, ji nori atostogauti tik su savo šeima.

Vėžiams patinka atostogos prie vandens. Nesvarbu, ar tai upė, ar ežeras, o gal - jūra. Vanduo ramina, todėl atostogaudamos prie jo, Vėžio ženklo būsimos mamos jaučia vidinę ramybę ir laimę.

Vida Press

Besilaukdama Mergelė yra labai rūpestinga nėštukė - maitinasi sveikai, gyvena sveikai ir reguliariai lankosi pas gydytojus. Jeigu tik gydytojas uždraus, Mergelė niekur nevažiuos atostogauti. Ir teisingai!

Jeigu gydytojas pasakys TAIP, Mergelė ims kruopščiai ruoštis kelionei ir viską iki smulkmenų suplanuos. Mergelės yra praktiškos, todėl jų suplanuotos atostogos retai nepavyksta.

Jei galėtų rinktis, Mergelės nėštumo metu išvažiuotų į sanatoriją, kurioje yra speciali sveikatinimo programa būsimoms mamoms. Taip atostogų malonumas būtų suderintas su nauda.

Vida Press

Nėštumas - ypatinga misija. Panašiai devynis mėnesius galvoja Liūto ženklo atstovės. Nėštumo metu Liūtės atrodo tikros karalienės - pasitempusios ir elegantiškos. Šios moterys mėgsta viską, kas geriausia, gražiausia, puošniausia, prabangiausia.

Būtent tokios turi būti ir atostogos - sugalvotos iki smulkmenų, prabangios, išskirtinės. Viešbutis su išskirtiniu interjeru ir gražiu sodu - tai itin tiks Liūtei. Ji mėgsta prabangą ir, neslėpkime, tai jai tinka.

Vida Press

Svarstyklių ženklo moteris „kaifuoja" būdama nėščia: ji "geria" įvairiausią informaciją apie nėštumą ir vaikučio priežiūrą, domisi savo kūno ir apskritai gyvenimo pokyčiais.

Svarstyklės yra neabejingos grožiui, subtiliems daiktams ir harmoningai aplinkai. Kad ir kur išvažiuotų atostogų Svarstyklės, jos visur ras proga pamatyti gražios architektūros pastatą, žydinčią gėlę ar kitą objektą, kuriuo galima gėrėtis.

Tai Zodiako ženklas, kurio atmintyje po atostogų lieka įspūdingi saulėlydžiai, o ne kietoka viešbučio lova.

Vida Press

Besilaukdama šio ženklo moteris savo nėštumą priima kaip didžiausią gyvenimo dovaną. Vaikai ir šeima jai yra neįkainojama vertybė.

Nėštumą Skorpionės išgyvena įvairiai: vienos jaučiasi galinčios kalnus nuversti, kitos atvirkščiai - tenori būti namuose ir čia atranda malonių veiklų - užsiima rankdarbiais, kuria kulinarinius menus virtuvėje.

Paprašytos išsirinkti mėgstamiausią poilsio rūšį, nėščiosios renkasi aktyvų poilsį. Jei nesilauktų, visai gali būti, kad rinktųsi ką nors ekstremalaus, dabar, pasikeitus situacijai, mąsto realistiškai.

Skorpionėms patiks atostogos, kuriose būtų galima mėgautis SPA malonumais, o jeigu jie subalansuoti nėščiosioms - išvis pasaka!

Vida Press

Besilaukianti šio ženklo atstovė yra pakankamai reikli, o kartais ir kaprizinga. Ji jaučiasi labai svarbi nešiodama savyje naują gyvybę.

Veiklumo ir energijos Šaulės nepraranda ir pastojusios. Tačiau jos nepamiršta palepinti save nėštumo metu, na, o sveika mityba ir tinkamas miego režimas joms yra prioritetas.

Šio ženklo atstovės mėgsta keliauti, o nėštumas tam nėra kliūtis. Jei Šaulė užsidega kokia nors idėja, atkalbėti nuo to ją bus labai sunku. Rinkdamasi poilsį, ji teiks pirmenybę ne ramybei ir vienatvei, o triukšmingam miestui, didelei kompanijai. Jos antrajai pusei belieka susitaikyti su šiuo noru.

Vida Press

Šio ženklo moterys su nekantrumu laukia tos dienos, kai paims mažylį į savo rankas. Jos klusniai vykdo gydytojų nurodymus ir yra pavyzdingos nėščiosios.

Jos nesiveržia važiuoti į kokią nors kelionę, nes jos keliauja nuo tos dienos, kai sužinojo apie nėštumą. Keliauja mintimis po naują ir nežinomą Motinystės šalį. Visgi prasiblaškyti ir pakeisti aplinką kartais tikrai verta.

Ožiaragės antroji pusė turėtų pasirūpinti išsivežti savo besilaukiančią moterį iš namų, pavyzdžiui, į kaimo sodybą, vienkiemį miške ar kalnų trobelę. Gamtos harmonijos apsuptyje būsimoji mama jausis geriausiai.

Vida Press

Nėščia šio ženklo moteris nemėgsta rutinos. Ji yra veikli, gal kartais - nenuosekli. Štai dar vakar ji garsiai skaitė žurnalą apie nėštumą, o šiandien pamiršo, kad gydytojas buvo skyręs vizitą.

Išgirdusi, kad važiuos atostogų, Vandenio ženklo moteris ims šokinėti iš džiaugsmo. Juk tai kažkas naujo, tai nuotykis! Renkantis atostogas patartina važiuoti ten, kur Vandenis dar nebuvo.

Renkantis poilsio vietą, tebūnie tai tokia, kuri visiškai skiriasi nuo dabartinės vandenio gyvenamosios vietos. Kad atostogaudama neliūdėtų, Vandenė tikrai išsiruoš į kokią nors ekskursiją. Todėl jei baiminatės, kad paskutinėmis nėštumo dienomis jai nederėtų kažkur trankytis, išrinkite tokią atostogų vietą, kur nebūtų daug pagundų ekskursijoms bei kitoms pramogoms.

Vida Press

Žuvų ženklo nėščiosios yra jausmingos ir svajingos būtybės. Jos vaikelio gimimui ima ruoštis nuo pirmos nėštumo dienos. Kartais skrajodamos debesyse, Žuvys gali užmiršti žemiškus dalykus, tokius, kaip gydytojo vizitas ar numatytas tyrimas. Todėl labai gerai, jei nėštumo metu šalia Žuvų yra jos antroji pusė, kuris ją lydi pas gydytoją ir, žinoma, drauge atostogauja.

Romantiškosios Žuvys mėgsta keliauti, o komfortas joms nėra svarbiausia atostogų sąlyga. Rami ir harmoninga aplinka - štai ko trokšta atostogų vietoje rasti Žuvys.

Šio ženklo nėščiosioms rekomenduotinas poilsis - prie vandens. Todėl atostogos prie jūros yra tai, kas tikrai patiks Žuvims.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis