Nėščiųjų stiliaus dvikova: lygiapadžiai ar aukštakulniai? FOTO ir BALSAVIMAS

Yra moterų, kurios pirmenybę teikia įvaizdžiui, yra ir tų, kurioms svarbesnis komfortas. Vienos net ir besilaukdamos drąsiai avi aukštakulnius, su kuriais paeitų ne kiekviena. Kitos įsispiria patogius lygiapadžius batelius ir nekreipia dėmesio į aplinkinių pastabas, neva avėdamos aukštakulnius atrodytų grakščiau. Šį kartą stiliaus kovoje susirėmė atlikėja Gwen Stefani ir aktorė Emily Blunt.

Dainininkė Gwen Stefani (44 m.) garsėja ne tik pasiekimais muzikos, bet ir mados pasaulyje. Ji pripažinta dizainerė (turi savo mados ženklą „L.A.M.B.“), tad ir kur pasirodytų – gatvėje ar vakarėlyje – Gwen visuomet atrodo puikiai.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Natūralus gimdymas po cezario pjūvio: taip ar ne?
Sužinok būsimo vaiko lytį pagal kinų kalendorių

Pastarąjį kartą ji buvo pastebėta Los Andžele. Trečiosios atžalos besilaukianti atlikėja pilvuką slėpė po ilga suknelės tipo palaidine, mūvėjo siauras odos pakaitalo kelnes ir pasipuošė įspūdingais aukštakulniais.

Gwen Stefani
Gwen Stefani
Vida Press

G.Stefani 2002 m. susituokė su muzikantu Gavinu Rossdale'u (48 m.), pora turi 2 sūnus (5 ir 7 m.).

Gwen Stefani
Gwen Stefani
Vida Press

Aktorės Emily Blunt (30 m.) vakarėlių stilius moteriškas ir drąsus: spalvingos suknelės, figūrą išryškinantys kirpimai, masyvūs aksesuarai ir, žinoma, aukštakulniai. Tačiau kasdienybėje Emily atrodo kur kas žemiškiau. Ji mūvi džinsus, paprastus marškinėlius ar palaidines, avi balerinų tipo batelius bei sportinę avalynę. Antradienį (sausio 14 d.) E. Blunt vaikštinėjo Los Andžele vilkėdama kasdienišką ansamblį ir avėdama sandalus lygiais padais. Būsima mamytė atrodė atsipalaidavusi ir stilinga.

Emily Blunt
Emily Blunt
Vida Press

E. Blunt su aktoriumi Johnu Krasinski (34 m.) susituokė 2010 m., šią žiemą pora susilauks pirmagimio.

Emily Blunt
Emily Blunt
Vida Press

Kviečiame balsuoti ir Jus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis