Skelbia 100 nėščiųjų paiešką, kurias pakvies į išskirtinę fotosesiją

KonferencijosSveika ir laiminga mama", kuri Vilniuje vyks Motinos dieną, organizatoriai kviečia besilaukiančias moteris į unikalią fotosesiją. 100 nėščiųjų bus įamžintos bendroje nuotraukoje ir taip pasveikins Lietuvą su šimtmečiu!

Pasak idėjos organizatorių, ši fotosesija – tai išskirtinis faktas ir istorinė galimybė unikaliai pasveikinti Lietuvą, atkreipti dėmesį į moterį kaip aktyvią ateities kūrėją, parodyti, kad visuomenė jau šiandien turi galvoti apie ateitį, skatinti sąmoningumą kuriant šeimas ir auginant vaikus, vystyti bendrumo ir vienybės jausmą, stiprinti teigiamą Lietuvos ateities viziją.

Fotosesija balandžio 16 dieną vyks Nacionalinėje Dailės galerijoje Vilniuje 11-15 valandomis. Nėščiąsias įamžins fotografas Algis Kriščiūnas.

Organizatoriai laukia būsimųjų mamų nuo 18 nėštumo savaičių ir informuoja, jog apranga, makiažu ir plaukais pasirūpins stilistai profesionalai. Taip pat fotosesijos dalyvės bus vaišinamos užkandžiais bei gaiviaisiais gėrimais. Specialiai fotosesijos dalyvėms bus pasiūtos suknelės, kurias visos norinčios galės įsigyti už specialią kainą.

Kiekviena fotosesijos dalyvė dovanų gaus kvietimą į gegužės 6 d. vyksiančią tarptautinę konferenciją sąmoningoms mamos „Sveika ir laiminga mama“ bei 10 procentų nuolaidą bilietui geriausiai draugei ar mylimam vyrui.

Registracija į renginį vyksta iki balandžio 10 dienos! Ją galima rasti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis