Fitneso trenerė: po gimdymo reikia atrodyti štai taip! FOTO

Lea-Ann Ellison iš JAV žiniasklaidos dėmesio centre buvo 2013 metų rugsėjį. Tuomet paskutinį mėnesį nėščia moteris surengė provokuojančią fotosesiją, kurioje kilnojo sunkumus.

35 -erių metų fitneso trenerė laukėsi trečiojo vaiko ir sportavo iki paskutinės dienos. Ji 8,5 nėštumo mėnesį be jokių apsaugų kilnojo štangą ir svarmenis.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Verslą įkūrusi daugiavaikė klaipėdietė: kartais keliuosi 3 ryto
Moteris paaukojo savo gyvybę dėl būsimo vaiko

Vida Press

Tuomet nuotraukos sulaukė audros nevienareikšmių vertinimų: daug kas smerkė moterį dėl tokio rizikavimo savo ir vaikučio sveikata, kiti - žavėjosi ir sakė, kad taip ir turi atrodyti nėščiosios - sportiškos, energingos, stiprios. L. A. Ellison, kuri augino 12 metų dukrą ir 8 metų sūnų, prieš keturis mėnesius pagimdė sveiką berniuką.

Skandalingoji nėščiosios fotosesija:

Šiandien Lea - Ann - Ellison sugrįžo. Ji vėl sporto salėje prieš objektyvą. Tačiau šįkart jau be pilvo - su savo keturių mėnesių mažyliu. Moteris tvirtina, kad taip ir turi atrodyti kiekviena moteris po gimdymo. Ji pati iki pastojant svėrė 60 kg, o šiandien, praėjus nedaug laiko po gimdymo - 59 kg.

Vida Press

Į sporto salę trenerė grįžo praėjus trims savaitėms po gimdymo. Ji ėmė aktyviai sportuoti, derindama tai su dieta - atsisakė saldumynų, į valgiaraštį įtraukė daugiau daržovių ir mėsos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis