Kaip būsimai mamai sekėsi ieškoti drabužių nėščiajai

Būsimoji mamytė Anžela Rudnikova atsiuntė laišką, kuriame pasakoja, kaip jai sekėsi ieškoti stilingų ir elegantiškų rūbų, skirtų nėščiosioms.

Kiekviena būsimoji mamytė apie trečią nėštumo mėnesį, žvelgdama į spintą, užduoda sau klausimą: „Na, kaip man šiandien atrodyti stilingai ir gražiai, jeigu nei į vienus rūbus aš netelpu, mėgstama palaidinė neužsisega, elegantiškas sijonas tapo per daug aptemptas, o apie seksualią suknelę galiu pamiršti ilgam".

Žinoma, po tokių minčių nuotaikos nebėra, į darbą eiti nesinori, o ir apskritai nesinori išeiti net į lauką ir rodytis savo gražioms ir stilingoms draugėms ir kolegėms. O ypač, jeigu už lango gražus ir šiltas oras - visos merginos stilingai ir spalvotai apsirengusios, gražios ir laimingos.

Be panikos mielosios! Variantų, kaip gražiai atrodyti, iš tiesų yra daug.

Tol, kol jūs nenusipirksite patogių, specialiai „nėštukėms" skirtų kelnių, galima pabandyti senamadišką, tačiau efektyvų metodą - paprasta gumyte sujungti kelnių sagą su prasegimu. Jeigu dar neįsigijote naujų palaidinių ar paprasčiausių elegantiškų marškinių, namuose galima sėkmingai eksploatuoti vyro marškinius ir palaidines, bet, sutikite, tokios išeitys galimos tik namuose, o ir namuose kartais norisi pasipuošti ir atrodyti gražiai bei stilingai!

Tokiu svarbiu gyvenimo etapu būsimai mamytei būtinai reikia pasitikėti savimi, mylėti savo besikeičiantį kūną, stengtis mažiau nervintis ir džiaugtis kiekviena diena ir akimirka.

Apsilankymas „didelių dydžių" parduotuvėje

Kadangi rūbų atsargos baigia išsekti (tiek „nėštukės", tiek vyro), o ir namuose sėdėti jau įgriso - keliauju į „Didelių dydžių" parduotuvę, esančią netoli namų.

Pirmas įspūdis sukelia dvejones. Pasirinkimas mažas, drabužiai senamadiški, spalvos svyruoja nuo juodos iki šviesiai pilkos, o palaidinukės atrodo lyg pižamos. Darbe ar svečiuose tokių drabužių tikrai nesinorėtų dėvėti, o ir kolegos už akių tikrai pasakys, kad „nėštumas man netinka".

Pasimatavusi kelias palaidines ir susigadinusi nuotaiką nusprendžiau, kad važiuoju į turgų.

Apsilankymas Gariūnuose

Būdama vidutinės klasės atstovė, ne kartą ir ne du visą verslo parką išvaikščiojau ir sau reikiamus drabužius įsigijau už priimtiną kainą, tačiau šį kartą - viskas kitaip.

Po geros valandos klajonių pavargau greičiau, o ypač, kai aplinkui tiek daug skubančių ir mėgstančių atsitrenkti į mane žmonių... Visai nemalonu! Tikėjausi trumpo pasivaikščiojimo ir galybės tik man skirtų drabužių!

Išnaršiusi visą turgų sugebėjau surasti tik vieną prekystalį, kuriame buvo tik kelių modelių prekės (keli džinsai, kelios palaidinės ir keli sarafanai), skirtos besilaukiančioms mamytėms. Įsigijau džinsus - nebereikės gumytėmis raišioti įprastų kelnių. Tačiau juk su džinsais eiti į darbą negalima!

Parduotuvė būsimai mamytei

Išsiklausinėju draugių ir „apsišarvavusi" kantrybe, jau kitą savaitę keliauju į parduotuves, kurios pardavinėja specialiai būsimai mamai pritaikytus drabužius.

Nuo vienos iki kitos parduotuvės kelionė ilgokai užtrunka, drabužių daug, bet mažai kas „krenta į akį" - kelios skirtingos parduotuvės, o drabužiai tie patys. Matyt, svyruojanti nuotaika trukdo kažką gero pastebėti ir išrinkti!

Tiesa, labai nustebino gan didelės kainos!

Sunkiai įsivaizduoju, kaip vienu metu galima būtų nusipirkti džinsus, palaidinę, suknelę ir dar kelis marškinėlius (juk neisiu į darbą kasdien su tais pačiais marškiniais).

Įsigijusi vienus marškinius, skelbiu laisvesnių drabužių modelių paiešką paprastose parduotuvėse. Palaidinių, tunikų - išties nemažai, bet nuotaikos ir jėgų jau nebėra (vaikelis pavargo, kojos tinsta, nugarą tempia). Viskas! Reikia važiuoti namo!

Paskutinis šansas - elektroninės parduotuvės

Atvažiavusi namo ramiai su puodelių karšto šokolado „pagooglinau" ir radau kelias elektronines parduotuves, skirtas būsimoms mamytėms. Iš kelių elektroninių parduotuvių išsirinkau vieną, savo dizainu ir bendravimo kultūrą išsiskiriančią elektroninę parduotuvę.

Čia radau patarimų, kokius drabužius galėčiau apsirengti, kad atrodyčiau stilingai ir elegantiškai, čia suradau visus sau reikiamus drabužius, tinkamus tiek darbui, tiek dėvėjimui namuose (už prieinamą kainą) ir dar nusipirkau mini fotosesiją skirtą nėštukei!

Supratau, kad atnaujinti savo garderobą galima be tokių didžiulių laiko sąnaudų ar pastangų, šiuolaikiniam pasaulyje reikia naudotis visomis teikiamomis naujovėmis bei ieškoti lengvesnio ir patogesnio paslaugos gavimo būdo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis