Sužinok, ką reiškia tavo vardas: Emilija ir Tomas

Ką apie žmogų pasako jo vardas? Gal suteikdami vaikui vardą netiesiogiai nulemiame jo gyvenimą?

Emilija: iš lotynų kalbos - veržlus, nepralenkiamas

Vardo diena: birželio 30 d.

Vardo skaičius: 5

Emilijos intelektualios, žino, kaip išpešti naudą iš bet kokios gyvenimo situacijos. Bręsdamos tampa mažiau pažeidžiamos dėl savo audringų emocijų. Emilijos mėgsta namus ir jų jaukumą, tačiau svajoja sėsti į lėktuvą ir po penkiolikos minučių atsidurti kitame pasaulio krašte.

Emilijos vardadienį veikia Mėnulis, kuris nulemia emocingumą, pamėgdžiojimą, „vaikišką" nuotaiką. Todėl jos turi švelnią širdį ir dažnai būna geranoriškai nusiteikusios. Jos labai mėgsta bendrauti ir turi eros analitikės savybę.

Geriausias pasirinkimas Emilijoms gali būti reklama, žurnalistika, sportas, įvairios meno rūšys, diplomatija, taip pat profesijos, kur reikia drąsos, pavyzdžiui, lakūnės bandytojos.

Emilijų neigiamos savybės: irzlumas, veidmainiavimas, savęs gailėjimasis, per didelis temperamentas. Patarimas - neprarasti savitvardos.

Tomas: iš hebrajų kalbos - dvynys

Vardo diena: rugsėjo 22 -oji

Vardo skaičius: 5

Tomų negatyvios savybės: avantiūrizmas, savivaliavima, jėgų eikvojimas, nemokėjimas gyventi esamuoju momentu. Tomų pozityviosios savybės: laisvės ir nepriklausomybės siekimas, ištikimybė draugams.

Tomams draugai turi ypatingos reikšmės. Jie mato prieš save tikslą ir jo atkakliai siekia. Tvirai žino, ko nori, ir savo gyvenimo kelią pasirenka anksti.

Tomams rekomenduotinos visų atspalvių žalios spalvos, šviesiai rudos ir pilkšvai dūminės.

Šaltinis: Stasys Špirkauskas „Vardų žinynas", leidykla „Asveja"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis