TOP 10 filmų apie nėštumą, kuriuos verta pamatyti

Žvarbų savaitgalio vakarą siūlome pailsėti ir pasimėgauti gerų filmų vakaru. Atrinkome 10 populiariausių filmų apie nėštumą, kurie įkvepia motinystei. Jums tereikia išsirinkti.

Mama į skolą / Baby Mama

IMDB: 5,9


37-erių metų karjeristė Keitė sužino, kad galimybių pastoti turi maždaug vieną iš milijono. Ji greitai suranda sprendimą: motiną savo būsimam kūdikiui ji išsinuomos!


Kuomet visi formalumai sutvarkomi, likimas pajuokauja dar kartą: vieną dieną surogatinė jos būsimojo vaikelio mamytė išdygsta ant namų slenksčio ir pareiškia, kad nebeturi kur gyventi.



Džuno / Juno

IMDB: 7,6


Šešiolikmetė Džuno ir jos draugas prisižaidė – po pasilinksminimo mergina tapo nėščia. Visi rūpesčiai yra užkraunami būsimai mamytei, kuriai abortas nėra priimtinas. Vienintelis racionalus sprendimas - perleisti kažkam savo kūdikį...



Užkibo / Knocked Up

IMDB: 7,1


Alison Scott – jauna bei perspektyvi žurnalistė, kurios gyvenimą apverčia viena "girta" naktis su tinginiu Benu Stone'u. Po jos atkeliauja siaubinga žinia – ji yra nėščia. Alison turi du pasirinkimus: arba viską reikės išspręsti pačiai, arba pabandyti geriau pažinti vaiko tėvą...



Ko laukti kai laukies / What to Expect When You're Expecting

IMDB: 5,5


Romantiškai komiškų dramų strategai suformavo įdomią jaunų mamyčių rinktinę - daininingoji Jennifer Lopez, geidžiamiausioji Cameron Diaz, žavingoji Elizabeth Banks, talentingoji Anna Kendric, seksualioji Genesis Rodriguez. Kiekviena iš jų sprendžia skirtingo sudėtingumo nėštumo rebusus, bet finale viskas baigiasi laimingai ir gražiai.



Padavėja / Waitress

IMDB: 7,0


Pyragų kepimu besiverčianti Jenna netikėtai pasijunta nėščia. Gyvenimas keičiasi pačiais neįtikinamiausiais būdais. Šįkart pasikeitimą įkūnija į miestelį atvykęs gražuolis daktaras Pomatteris. Pamažu Jenna suranda savyje jėgų ir drąsos išsivaduoti iš rutinos pančių ir nuspalvinti savo gyvenimą visomis vaivorykštės spalvomis.


Meilutė / Precious

IMDB: 7,3


Klarisa Džouns prisistato vardu Meilutė, nors jos gyvenimas visai nemielas. Mergina nutukusi, nemoka rašyti ir skaityti bei laukiasi antrojo vaiko nuo AIDS sergančio tėvo. Meilutė nekvaila, tačiau nedrąsi. Ji nedrįsta reikšti savo nuomonės klasėje, kur iš jos nuolat tyčiojamasi. Ji vaikšto gatvėmis nuleidusi galvą, nesišypso, nerodo jausmų, kad išvengtų bausmės namuose. Tačiau Meilutės fantazijų pasaulis yra šviesus, jame ji įsivaizduoja esanti žvaigždė.



Devyni mėnesiai / Nine Months

IMDB: 5,3


Samiuelio gyvenimas - tiesiog tobulas. Jis dirba mėgiamą darbą, turi puikius namus ir žavią draugę. Juk nieko nestinga! Tačiau vieną bjaurią dieną visas tobulumas ima braškėti ir grasina nusiristi po velnių... Mat paaiškėja, kad Samiuelis netrukus taps tėčiu! Jis, vaikų psichiatras, puikiai žino, kokie bjaurūs tie vaikai, todėl, puolęs į neviltį, išsiskiria su savo drauge... Ir staiga jo požiūris pradeda visiškai keistis...



Mes iškeliaujame / Away We Go

IMDB: 7,0


Trisdešimtmečių pora pagaliau sulaukė didžiojo stebuklo. Netrukus jiems gims vaikas. Todėl tėvai iškeliauja ieškoti naujo namo, kuriame galėtų apsigyventi po kūdikio gimimo. Jie sutinka daugybę keisčiausių žmonių.



Kas čia kalba? / Look Who's Talking

IMDB: 5,3


Finansų patarėja Moli netikėtai pastoja nuo savo kliento Alberto. Nors ji vyriškį myli, šis negali likti abejingas kitoms moterims, ir Moli apsisprendžia baigti ateities neturinčius judviejų santykius. Vykdama į ligoninę gimdyti, Moli susipažįsta su pašėlusiu taksi vairuotoju Džeimsu...


Skuba tik kvailiai / Fools Rush In

IMDB: 5,8


Amerikietis Aleksas ir meksikietė fotografė Izabelė susipažįsta Las Vegase. Kartu praleistos nakties pasekmė – užsimezgusi nauja gyvybė. Aleksas tai sužino po kelių mėnesių. Pora nutaria susituokti.

Ar tai bus dar viena formali šeima su iš anksto suplanuotomis skyrybomis?



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis