Nėščiųjų rūbų kolekciją būsimos mamos pristatė be batų FOTO

Laukimo laikotarpis yra vienas gražiausių etapų kiekvienos moters gyvenime. Tačiau ne kiekviena nėštukė gali pasigirti, jog geba susitvarkyti su visomis iškylančiomis problemomis nėštumo metu. Dažnai tos problemos susiję su būsimų mamyčių įvaizdžiu.

Kol kiekvienas asmeniškai neatsiduriame šiame laukimo etape – nesusimąstome, nepastebime ar būsimos mamytės apdovanotos išskirtiniu rūpesčiu. Kaune vykusiame renginyje „Lauktis taip gera…“ besilaukiančios sulaukė išskirtinio dėmesio.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip vyro Zodiako ženklas lemia, koks jis bus tėtis
Gimė natūraliai pradėtos trynukės

Čia nėštukės galėjo stebėti drabužių kolekcijos „Dar ne mama“ pristatymą, išgirsti naudingų patarimų iš profesionalų lūpų. Plaukų formavimo meistrė nuoširdžiai dalinosi patarimais, kaip prižiūrėti plaukus nėštumo metu, kad jie išliktų gražūs ir sveiki, kokie mitai tampa faktais. Natūralios kosmetikos gamintojo atstovė atviravo, kaip natūralūs gamtos produktai gali padėti išsaugoti odos bei kūno grožį. Profesionalus fotografas ne tik pasakojo, bet ir vaizdavo kaip fotografuotis nėštukėms namuose, juk kiekviena moteris nori įamžinti savo pokyčius besilaukiant.

Šiuo nuostabiu laukimo laikotarpiu svarbiausia ne tik, kaip atrodo būsimoms mamytės, bet ir kaip jos jaučiasi. Norint, kad joms būtų gera, šilta tarsi namuose, renginio metu degė žvakės, atsipalaiduoti buvo galima klausantis gyvos muzikos, atliekamos – Dominyko Lodos ir Julijos Baltrušaitytės. Kadangi renginys vyko kavos namuose „Vero Coffee House“, skrudinamos kavos kvapas suteikė renginiui dar daugiau jaukumo. Renginio svečiai galėjo grožėtis profesionalaus fotografo – Raimundo Bulotos fotografijų paroda.

Pasak renginio organizatorės Gintarės Paužaitės, didžiausio renginio svečių susidomėjimo sulaukė pristatoma drabužių kolekcija, naudingi patarimai ir gyva muzika. „Po renginio sulaukiau nemažai šaunių, nuoširdžių dalyvių atsiliepimų, jog vakaras buvo jaukus, malonus ir išgirsti patarimai iš profesionalų lūpų puikiai pravers ne tik laukimo laikotarpiu, bet ir vėliau“, – įspūdžiais dalinosi, renginio organizatorė.

Sulaukus didelio nėštukių susidomėjimo, galima daryti išvadą, jog mūsų visuomenėje vis dar trūksta išskirtinio dėmesio būsimoms mamytėms bei tėveliams. „Šiltas ir malonus dėmesys, jauki aplinka, naudinga informacija, graži, akustinė muzika – tai viskas, ko reikia ne tik smagiam, bet ir naudingam laisvalaikio praleidimui,“ – sakė individualios įmonės „Dar ne mama“ vadovė Irena Bulotienė.

Daugiau renginio akimirkų – fotogalerijoje:

Organizatorių archyv. nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis