Tekėti nėščiai ar palaukti, kol gims vaikas?

Nėštumo metu susituokti, ar palaukti ir santuoką įregistruoti po gimdymo? Šią dilemą tenka spręsti ne vienai porai. Kokie gi būtų šio sprendimo pliusai ir kokie - minusai?

Kiekviena gyvenimo situacija yra unikali, ir tai, kas tinka vienam, gali nė iš tolo netikti kitam. Visgi, nusprendėme pateikti argumentus UŽ ir argumentus PRIEŠ vestuves nėštumo metu. Sprendimą bet kokiu atveju priimsite patys ir jis jums bus tobuliausias!


Jūsų būsimasis kūdikis pilve gaus didelę porciją endorfinų, t.y., gerų emocijų


Rūpesčių planuojant vestuves netrūksta, tačiau jas atsveria geros emocijos ir džiaugsmas, kurį patiria jaunoji ir jaunasis, įsipareigodami nuo šiol kartu eiti gyvenimo keliu. Ne viena moteris, jau pagimdžiusi ir užauginusi vaikus, prisipažįsta, kad jai vestuvių diena buvo įsimintiniausia viso gyvenimo diena. Jaudulys sumišęs su džiaugsmu, laimės ir pilnatvės jausmas jeigu šiuos teigiamus jausmus jausite jūs, tekėdama už mylimo vyro, didžiulį pliūpsnį teigiamų emocijų gaus ir jūsų pilvelio gyventojas.


Jūsų būsimasis kūdikis gims santuokoje, turėdamas susituokusius tėtį ir mamą


Tai viena dažniausių priežasčių, kodėl tuokiamasi nėštumo metu. Moteris su vyru sudaro santuokos aktą, tampa teisėta šeima. "Norėjau, kad vaikas gimtų šeimoje", taip dažnai sako su pilvuku prie altoriaus žengiančios nuotakos. Vienodos pavardės šeimoje, spaudas santuokos liudijime - daugeliui porų tai būna svarbu atlikti iki vaiko gimimo.


Vestuvės - tai šventė, medaus mėnuo ir geras laikas


Vestuvės tai proga sukviesti į būrį draugus, giminaičius ir surengti smagią, įsimintiną šventę. Tai proga su vyru išvažiuoti medaus mėnesio atostogų, skirti visą dėmesį, meilę ir švelnumą vienas kitam. Netrukus gims mažylis, ir laiko būti tik dviese, gali pritrūkti.


Vestuvių metu negalėsite visiškai atsipalaiduoti


Taurė vyno, šampano purslai, egzotiški patiekalai viso to vestuvių metu laukiantis teks atsisakyti. Šokiai iki ryto? Vargu ar jiems užteks sveikatos...


Vestuvės „iš reikalo“? Niekada!


Kartais jaunystėje duotas pažadas, kad "mano gyvenime vestuvių iš reikalo" nebus, grįžta bumerangu. Ima ir nutinka būtent taip! Ką daryti? Tuoktis ar palūkėti, kol gims kūdikis? Sprendimą turite priimti jūs. Jeigu vestuvių dar neplanavote, neskubėkite. Gimus vaikui, galėsite jas suplanuoti niekur neskubėdami, viską apgalvodami ir jausdamiesi laisvi, jog darote tai, kad norite patys, o ne todėl, kad "reikia".


Žiedus link altoriaus nešantis mažylis – taip miela!


Nėštumo metu suplanuotos vestuvės kartais atidedamos vėlesniam laikui, kad gimęs mažylis galėtų pats dalyvauti vestuvėse. Juk taip žavu, kaip maži vaikučiai, pasipuošę gražiais rūbais, neša jaunųjų žiedus link altoriaus. O jei tai savi vaikai? Dvigubai gražiau! Būna, kad tėvai vienu ypu surengia dvi šventes savo vestuves ir mažylio krikštynas.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis