Originali SMS žinutė iš gimdymo namų

Gimdymo namuose, kai mažylis jau gimė ir saugiai snaudžia savo lovelėje ar mamai ant krūtinės, natūralu, kad jauni tėvai savo džiaugsmu nori pasidalinti su kitais. Tada jie ima siųsti telefonu trumpąsias žinutes, pranešančias apie vaikučio gimimą.

„Pagaliau mums gimė vaikas! Valio!" - ką pagalvotumėte, gavę tokią žinutęgimdymo namų? Greičiausiai tai, kad ją siuntęs tėtis apsvaigo iš laimės ir pamiršo, kokios lyties naujagimis jam gimė...

Tam, kad žinutė būtų įdomi ir naudinga, reikia atsiminti keletą svarbių taisyklių. Pirma, be naudingos informacijos, SMS'as turi turėti dozę humoro ir, žinoma, daug gerų emocijų. Juodasis humoras šiuo atveju nelabai tinkamas, nes gavusieji žinutę gali išsigąsti ir be reikalo sunerimti.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kiek į medikų kišenes deda gimdančios lietuvės?
Mano gimdymo istorija: apgavo tris kartus

Kaip rodo patirtis, SMS žinutes iš gimdyklos dažniausiai siunčia vyrai, nes moterys tuo metu ir taip turi kitų „rūpesčių".

Kas turėtų būti SMS žinutėje, rašomoje iš gimdymo namų:

Vardas (jei dėl jo buvote apsisprendę iš anksto);

„Techninės" detalės (svoris, ūgis, lytis);

Pora detalių apie gimdymą (operacija, natūralus gimdymas, ilgai, greitai);

Kaip jaučiasi pagrindiniai „veiksmo" dalyviai (mama, vaikas);

Kas siunčia žinutę (jei netyčia gavėjas turėtų kitą telefono numerį, parašykite savo vardus, pavyzdžiui, Monika ir Tomas, kad gavėjams nereiktų spręsti rebuso, kas ką tik tapo tėvais).

Pavyzdžiui:

Šiandien 12.05 gimė Julija. 51 cm ir 3200 g. Mama ir vaikas jaučiasi gerai. Esame laimingi. Diana ir Saulius.

Kaip jums patinka tokia žinutė? Atrodytų, visa informacija joje kaip ir yra. Tačiau ji tokia, švelniai tariant, standartinė... O norisi apie tokį įvykį pranešti originaliai ir „garsiai". Kaip tą padaryti? Siūlome keletą patarimų.

Filosofinės SMS

Tokios žinutės puikiai tinka siųsti močiutėms, seneliams ir moteriškai auditorijai - draugei, seseriai.

Pavyzdžiui:

Iš meilės gimė nauja gyvybė. Mūsų džiaugsmas turi vardą... (vardas, gimimo data, ūgis, svoris).

Danguje įsižiebė nauja žvaigždė, kurios vardas... (vardas, gimimo data, ūgis, svoris).

Laimė, kurios neišmatuosi, džiaugsmas, kurio nepasversi. Jo vardas... (vardas, gimimo data, ūgis, svoris).

Linksmosios SMS

Tokio tipo žinutės puikiai tinka siųsti draugams - vyrams, darbo kolegoms.

Pavyzdžiui:

Aš (vardas) ką tik persikrausčiau. Mano naujasis adresas yra (šeimos pavardė). Kraustynos vyko (diena ir valanda). Mano buvusieji apartamentai tapo per ankšti, nes esu (svoris ir ūgis). Iki pasimatymo!

Be jo mūsų naktys būtų ramesnės, piniginės - storesnės, tačiau širdys - tuštesnės. (Vardas) gimė (data ir laikas) ir yra (svoris, ūgis).

Dėmesio! Iš saugomos kameros (data) pabėgo (vardas). Jis neginkluotas, bet pavojingas (gali verkti). Jo aprašymas: (ūgis, svoris, plaukų spalva). Radusieji - grąžinkite (tėvų vardai).

Devynis mėnesius jis nemokėjo nuomos, maitinosi irgi nemokamai. Šiandien (data) mes jį pamatėme - (ūgis, svoris, lytis). Ir iš karto pamilome, nes jis mus padarė tėvais!

Nuo šiol turime naują vadą namuose - (vardas, gimimo data, ūgis, svoris).

Eiliuotosios SMS

Jeigu turite poeto talentą, kodėl gi jo neparodžius dar gimdykloje, siunčiant informacines SMS apie vaiko gimimą artimiesiems? Tam galite panaudoti ir ištraukas iš žinomų poetų eilėraščių. Žinoma, po eilėmis nepamirškite įrašyti ir svarbios informacijos apie lytį, svorį, ūgį, gimimo datą.

Pavyzdžiui:

Gimė ji labai graži,

Nes į mamą panaši.

(vardas, data, ūgis, svoris).

Rekomenduojame iš anksto apgalvoti, kokias SMS žinutes apie kūdikio gimimą rašysite iš gimdymo namų. Patikėkite, tą dieną turėsite labai daug įspūdžių ir naujų patirčių, todėl geras ekspromtas vargu ar pavyks.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis