7 sapnai, pranašaujantys, kad tuoj tapsite mama

Moterys, kurios planuoja nėštumą ir laukia vaikučio, dažnai pasikliauja ir tam tikrais ženklais, simboliais, kurie gali byloti apie tai, jog moters noras pastoti tuoj išsipildys.

Ne viena moteris yra pasakojusi, jog sapne matė mirusį artimą žmogų, kuris pranešė jai, jog vaikelis jau čia pat. Ir iš tiesų - po kiek laiko moteris sužino naujieną apie nėštumą.


Be abejo, tai labai priklauso nuo kiekvienos moters - tai, kas vienai gali atrodyti svarbu, kitai gali tik sukelti juoką. Tikėti ar ne panašiais simboliais planuojant vaiką - jūsų valia.


Mes surinkome į vieną krūvą 7 sapnus, kuriuos sapnininkai aiškina kaip greito nėštumo ženklą.


Taigi, jeigu sapne matote šiuos dalykus, greitai tapsite mama:


Jeigu sapne matote lotoso žiedą - laukite naujienos apie nėštumą.


Sapnuoti kopūstą - taip pat vienas iš ženklų, jog netrukus galite susilaukti vaikučio. Tiesa, yra tam tikra sąlyga - jūs turite būti ištekėjusi. Gali būti, kad su šiuo sapno aiškinimu kažkaip yra susijęs ir seniai žinomas posakis, jog „vaikai yra randami kopūstuose".


Manoma, kad sapnuoti grybavimą - taip pat yra galimo nėštumo ženklas. Ypač, jeigu tokį sapną susapnavote po ilgo planavimo ir pastangų susilaukti vaikučio.


Dar vienas plačiai paplitęs sapno aiškinimas, galintis simbolizuoti būsimą nėštumą - matyti sapne plaukiojančią žuvį vandenyje. Ypač, jeigu žuvis plaukioja švariame vandenyje.


Vanduo - vaisingumo ir būsimo nėštumo ženklas. Jeigu sapne matote save, plaukiojančią skaidriame vandenyje - tai ženklas, kad netrukus pavyks pastoti. Jeigu sapnuojate, kad įbrendate į vandenį ir iš jo išbrendate, vadinasi, jūsų mintyse jau apsigyveno noras tapti mama, jūs apie tai svajojate, esate tam pasiruošusi.


Sapne matote skrendantį gandrą - geras ženklas, jeigu planuojate šeimos pagausėjimą.


Dar vienas nėštumo simbolis - susapnuoti perlą. Jeigu šiąnakt jį matėte savo sapne, visai ne pro šalį atlikti nėštumo testą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis