Astrologė Saulė: šią vasarą gimę vaikai apdovanoti įvairiais talentais ir gebėjimais

Šiais metais gimsiantys vaikai bus labai skirtingi, priklauso nuo periodo, kuriuo gimė. Ką pranašauja žvaigždės mažyliams, kurie gims 2015 metų vasarą?



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Konsultuoja astrologė Saulė Jonaitytė.

Vaikai, gimę nuo birželio 15 d. iki rugpjūčio 11 d.

Šie vaikai taip pat bus kūrybingi, apdovanoti įvairiais gebėjimais ir talentais. Jiems meilė ir kūryba gali dar labiau sektis nei pirmajai vaikų grupei. Vis dėlto šie vaikai nesutars su konservatyviais tėčiais, nes norės paklusti jokioms taisyklėms. Protestuos prieš bet kokį engimą, bandymą kontroliuoti.

Pirmoji straipsnio dalis: astrologė Saulė apie vaikus, kurie gimė 2015 metų pradžioje

Konfliktai bus gan stiprūs, tačiau pasitelkę visas savo galias nugalės vaikai. Jie nesilaikys įstatymų, taisyklių, normų, priešinsis bet kokiam autoritetui. Dėl šių savybių konfliktuos darbe, ypač jeigu viršininkas juos bandys kontroliuoti ar įsprausti į kokius nors rėmus. Šiuo metu gimusiesiems būdingi konfliktai su vyresnės kartos bendradarbiais, įvairaus plauko autoritetais.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Vilnietė dula padeda moteris pagimdyti su šypsena

Jurgitos gyvenimo drama: trys persileidimai ir du per anksti gimę vaikai

Šie vasarinukai taip pat nebus dideli darbštuoliai, tad tėvams teks įdėti daug pastangų ugdant darbštumą. Antraip vaikai užaugs lengvo pramoginio gyvenimo mėgėjai, ieškantys būdų, kaip pasilinksminti, taip pat turtingų partnerių, kurie juos galėtų išlaikyti.

Patarimas tėvams

Šiuo metu gimusių vaikų nebandykite įsprausti į jokius rėmus ar diktuoti jiems savo sąlygų, nes susidursite su didžiuliu pasipriešinimu. Jeigu jie jaus spaudimą, elgsis isteriškai, demonstratyviai, kaip reikiant jus pašokdins. Tuo tarpu jeigu šių vaikų „nelaužysite", nekontroliuosite, jie teiks daug džiaugsmo. Dar viena šių vaikų ypatybė, apie kurią reikėtų žinoti, jie stipriai „nesutars" su laiku. Daug darbų atliks ne tada, kai reikės, o kai jiems norėsis, dažnai vėluos.

Vida Press

Vaikai, gimę nuo rugpjūčio 11 d. iki rugsėjo 18 d.

Tai visiškai kitokie vaikai. Jie gan kuklūs, darbštūs, paklusnūs, „tikslūs", gerai sutariantys su viršininkais. Gali pasiekti profesines aukštumas. Šie vaikai taip pat bus apdovanoti įvairiais talentais ir gali ryškiau sužibėti už pirmų dviejų grupių (ypač antros) atstovus, mat iš prigimties yra darbštuoliai.

Šiuo metu gimusiems vaikams būdinga kantrybė, gebėjimas patiems išsiugdyti talentus ir paversti juos profesija. Tai bus žmonės, turintys stiprų vadybos talentą, galią valdyti. Jie bus nepatiklūs, besivadovaujantys tik kritiniu protu, todėl konfliktuos su įvairaus plauko menininkais, dvasingais žmonėmis. Ši karta ir gims tam, kad kritikuotų meniškos sielos žmones arba ieškotų jų fantazijose, vaizduotės žaismėje kažkokios sistemos, metodikos. Tai tiksliųjų mokslų atstovai, tad viskas, kas prasilenkia su logika, jiems bus svetima.

Patarimas tėvams

Šie vaikai bus labai lojalūs ir paklus tėvų, vėliau - mokytojų, viršininkų autoritetui. Tačiau labai nekęs chaoso ir žmonių, kurie elgiasi neracionaliai. Labai mėgs taisykles ir ribas, ko gero, todėl iš šių vaikų išaugs daug verslininkų ir kontrolierių.

Galimi pavojai

Nuo metų pradžios iki rugpjūčio 11 d. gimusių vaikų sveikata bus puiki, jeigu jie turės galimybę mėgautis gyvenimu, žaisti su bendraamžiais, puoselėti savo talentus. Tačiau kartu tai vaikai, galintys turėti polinkį į priklausomybių sukeltas ligas – alkoholizmą, narkomaniją. Silpnoji jų vieta – kepenų, medžiagų apykaitos, širdies ligos. Tėveliai turėtų būti budrūs.

Po rugpjūčio 11 d. gimę vaikai bus linkę į įvairias staigias ir netikėtas traumas (sužeidimai, žaizdelės, sumušimai). Jiems gali būti dažnesnės galvos, akių, nosies ligos, žaibiški organizmo uždegimai, pavojingi gyvybei. Tad tėvams reikėtų žinoti, kad negalima nekreipti dėmesio net ir į, atrodytų, menkos ligos požymius.

Šie vaikai bus didžiuliai adrenalino mėgėjai – jiems tiks aviacija, sklandymas. Stebins kitus savo antgamtinėmis savybėmis. Be to, jie gali būti kitų gelbėtojai – jeigu kam nors pritrūks lėšų, jie pasitelkę savo analitinį protą ieškos, kaip padėti. Geros valios turės daugiau, negu vaikai, gimę iki rugpjūčio 11 d. Statistiškai nuo rugpjūčio 11 d. turėtų gimti mažiau vaikų nei pirmąją metų pusę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis