Astrologė: kokiomis savybėmis apdovanoti vaikai, gimę iki šių metų pabaigos

Šiais metais gimsiantys vaikai bus labai skirtingi, priklauso nuo periodo, kuriuo gimė. Ką pranašauja žvaigždės mažyliams, kurie gims 2015 metų pabaigoje?


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Konsultuoja astrologė Saulė Jonaitytė.

Vaikai, gimę nuo rugsėjo 19 d. iki 2016 m. rugsėjo 16 d.

Tai irgi „tiksliukų", racionalių, besivadovaujančių protu ir asmenine nauda vaikų karta, kuri suradusi kokį nors lengvatikį tikrai ras būdų, kaip iš jo pasipelnyti. Tai labai kritiški vaikai, vėliau kritiški suaugusieji. Labai nepakantūs vaistams, chemikalams, neatsparūs religiniam fanatizmui - gali susirgti alerginėmis ar psichikos ligomis.

Šios grupės vaikams bus sunku susirasti porą, nes jie visą laiką ieškos idealo arba gyvens iliuzijomis. Nusivils arba pervertins savo išrinktąjį. Jiems dažniau nei kitų grupių vaikams teks susidurti su religiniais fanatikais arba depresyviais žmonėmis.

Šie vaikai suaugę papildys mokslo, tyrėjų, kontrolės darbuotojų gretas. Turės labai stiprų ryšį su mokytojais, visada susiras informacijos šaltinius, iš kurių galės mokytis. Tai vaikai, gabesni mokslams už anksčiau gimusius, o kartu ir lengviau apsiprantantys mokykloje. Tai technologų ir fizikų laikas.

Patarimas tėvams

Šiuo metu gimę vaikai nebus kūrybingos asmenybės, tad nuo mažens patartina skatinti jų verslumą. Jiems patiks ekonomikos, IT ir kiti tikslieji mokslai, reikalaujantys analitinio proto. Jeigu šių vaikų tėvai kūrybingi, meniškos sielos, tikėtina, konfliktuos su savo racionaliais vaikais. Tad nusiteikite, kad šie vaikai norės gyventi pagal tikslų dienos ritmą ir namie vadovausis skaičiais.

Galimi pavojai

Po rugpjūčio 11 d. gimę vaikai bus linkę į įvairias staigias ir netikėtas traumas (sužeidimai, žaizdelės, sumušimai). Jiems gali būti dažnesnės galvos, akių, nosies ligos, žaibiški organizmo uždegimai, pavojingi gyvybei. Tad tėvams reikėtų žinoti, kad negalima nekreipti dėmesio net ir į, atrodytų, menkos ligos požymius.

Šie vaikai bus didžiuliai adrenalino mėgėjai – jiems tiks aviacija, sklandymas. Stebins kitus savo antgamtinėmis savybėmis. Be to, jie gali būti kitų gelbėtojai – jeigu kam nors pritrūks lėšų, jie pasitelkę savo analitinį protą ieškos, kaip padėti. Geros valios turės daugiau, negu vaikai, gimę iki rugpjūčio 11 d. Statistiškai nuo rugpjūčio 11 d. turėtų gimti mažiau vaikų nei pirmąją metų pusę.

Naujame TAVO VAIKO žurnale (Nr.9) skaitykite:

„Vaiko krizė“ – pasenęs terminas

Kaip auga coliukas

Vaiko laikysena
Galvok, kai laukiesi

Kodėl „negirdi“?

Smėlio dėžės karai
Arba mokome savo vaiką pritapti

Žurnalo išsamų anonsą rasite čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis