„Pypliukas“ – apie žindymo mitus ir stereotipus

„Pypliukas" – laida vaikams ir jų tėveliams. Kas? Kaip? Kodėl? Kur? Dėl ko? Tokie klausimai dažniausiai kyla mūsų mažiesiems pypliukams, tačiau tenka pripažinti, kad neretai to paties klausiame ir mes, tėveliai. Juk taip viskas įdomu! Kiek naujovių, kiek patarimų aplink, kurį išsirinkti? Visus atsakymus rasite laidoje "Pypliukas". Specialistai patars tėveliams kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, aplankysime ir parodysime vietas, kur galima laiką leisti su savo mažaisiais pypliais, skatinsime ir mokysime vaikus žaisti lauke, pamirštant kompiuterius, išmaniuosius telefonus ir kitas "ne vaikiškas" technologijas.

Šiandien laidoje matysime keletą reportažų: mažasis Deivydas įgyvendins savo svajonę ir susitiks su žinomu lenktynininku D.Janušu. Berniukas galės sužinoti daug įdomių dalykų apie lenktynininko profesiją.

Taip pat laidoje – išsamus reportažas apie žindymą. Žindymas vis dar apgaubtas įvairiais mitais ir stereotipais. Laidos rengėjai pamėgins atsakyti į daugelį jaunas mamas dominančių klausimų.

Trečiasis laidos reportažas – apie antroką, kuris kompiuterį iškeitė į siuvimo mašiną. Berniuko megztais ir siūtais drabužiais puošiasi namiškiai, jis rengia net personalines parodas.

Laidos pabaigoje laukia auksinės pypliukų mintys. Mažieji išminčiai pabandys atsakyti į klausimą "Kas yra meilė?". Nustebsite, kokių įdomių įžvalgų pateiks mažieji.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis