Kada ir kaip mylėtis, jei migdote vaiką savo miegamajame

Po gimdymo dažna šeima kūdikėlį migdo savo didelėje lovoje - esą taip mažylis geriau miega, patogu žindyti per daug neišsibudinus ir t.t. Visgi, miegojimą vienoje lovoje besirenkantys tėvai abejoja dėl savo lytinio gyvenimo - o kaip jį suderinti su miegojimu trise?

Šeimoje atsiradus kūdikiui, vienas didžiausių iššūkių porai - išsaugoti intymų ryšį. Kaip sako tokį migdymo būdą pasirinkusios mamos, miegojimas kartu su vaiku skatina kūrybingumą ir suteikia pikantiškumo seksualiniam gyvenimui, nes tėvai yra priversti rasti laiko ir vietos intymiems santykiams.

Jūsų dėmesiui - penki patarimai, kad miegojimas kartu su vaiku netrukdytų seksualiniam gyvenimui.

Įvairovė - gyvenimo prieskonis

Pamenate savo draugystės pradžią? Iš pradžių seksas džiugino, seksualiniai santykiai buvo galimi visur, ne tik miegamajame, užsirakinus duris ir išjungus šviesą. Kiekvienas kartas buvo kitoks, ypatingas, vėliau seksas tapo maloniu, tačiau, pripažinkime, rutinišku ritualu.

Jei jūsų mažylis miega kartu miegamajame, reikia pagalvoti apie sekso įvairovę ir pamiršti patogią rutiną. Negalite uždaryti durų ir išjungti šviesos, nes miegamajame yra vaikas.

Taigi išeikite iš miegamojo ir pagalvokite, kaip atgaivinti jus su partneriu kadaise suvedusią aistrą.

Į gyvenimą sugrįžta nuotykių dvasia.

Jei mylėtis lovoje ir miegamajame šiuo metu negalima, teks prisiminti jaunatvišką išradingumą. Juk yra ir sofa, virtuvės suolas, dušas ir daugybė kitų vietų.

Išsprukite iš miegamojo trumpiems, aistringiems pasimylėjimams, kurie po medaus mėnesio dažniausiai būna pamiršti, tai sugrąžins džiaugsmą ir įvairovę į jūsų seksualinį gyvenimą.

Įvairios vietos, įvairus laikas padės atšviežinti intymų ryšį ir būti ne tik tėvais, bet ir partneriais.

Esate labiau pailsėjusi.

Daugelis tikriausiai galvoja: „Esu pernelyg pavargęs, kad dabar galvočiau apie intymumą." Motinystė vargina, tačiau miegojimas kartu su vaiku turi ir privalumų. Krūtimi maitinančios ir kartu su kūdikiu miegančios moterys gal ir pabunda dažniau, negu kartu su kūdikiu nemiegančios moterys, bet jų miegas būna gilesnis ir kokybiškesnis, nes joms nereikia keltis iš lovos ir eiti į kitą kambarį pas vaiką. Taigi turite daugiau energijos.

Jei kankina nuovargis, atkurti intymų ryšį mažiausiai rūpės. Jei miegate su kūdikiu, miego laikotarpiai būna ilgesnis, tad ir energijos lieka daugiau.

Jūs žinote, kur jie yra

Visi tėvai bijo būti užtikti vaikų intymiausią akimirką. Jei miegate su vaiku, žinote vaiko miego ritmą, tad žinote ir kad parankiausios akimirkos išsprukti iš miegamojo.

Jei labai jaudinatės, turėkite šalia „mobiliąją auklę".

Planuoti - seksualu.

Kartu su vaiku miegantiems tėvams tenka būti spontaniškiems, bet taip pat tenka ir planuoti. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad planavimas gesina aistrą, bet taip nėra. Žinojimas, kad turite laiko suaugusiųjų žaidimams tik tam tikru metu, įkaitins kraują, padės ištverti sunkias gyvenimo akimirkas, kai jausitės ne moterimi, o tik namų prižiūrėtoja, vaiko aukle, skalbėja ar virėja.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis