Kaip išrinkti vaikui vardą, kuris atneštų sėkmę gyvenime

Visi tėvai, rinkdami vaikui vardą, derina jį prie pavardės. Kad skambesys būtų geras, gražiai atrodytų inicialai ir pan. Kviečiame iš arčiau susipažinti su vardo ir pavardės numerologija.

Kiekvienai vardo ir pavardės raidei priskiriamas tam tikras skaičius, o tada pagal jų sumą žiūrima reikšmė.

Kaip tai padaryti? Vienas iš būdų toks: prieš akis turėkime visas iš eilės surašytas abėcėlės raides, šalia kiekvienos – jai priklausantis skaičius nuo 1 iki 9.


A(1)


Ą(2)


B(3)


C(4)


Č(5)


D(6)


E(7)


Ę(8)


Ė(9)


F(1)


G(2)


H(3)


I(4)


Į(5)


Y(6)


J(7)


K(8)


L(9)


M(1)


N(2)


O(3)


P(4)


R(5)


S(6)


Š(7)


T(8)


U(9)


Ų(1)


Ū(2)


V(3)


Z(4)


Ž(5)


Užrašykime žmogaus vardą ir pavardę, pavyzdžiui, Vardenis Pavardenis. Kiekvieną raidę paverskime ją atitinkančiu skaičiumi: 3+1+5+6+7+2+4+6+4+1+3+1+5+6+7+4+6=71; 7+1=8. Gavome skaičių 8.


1 – atkaklumas, ambicingumas, noras lyderiauti, tikslo siekimas. Tokie vaikai po truputį, kryptingai, žingsnelis po žingsnelio, pasiekia tai, ko nori.


2 – susitvardantys, siekiantys darnos ir harmonijos. Dažnai ieško kompromisų, nori gyventi ramiai. Jie – šeimos žmonės.


3 – talentingi, lengvai prisitaikantys, optimistai. Šių vaikų gerai išvystyta intuicija.


4 – stabilūs, susitvardantys, patikimi. Nebijo sunkumų, tačiau nemėgsta rizikuoti.


5 – nenuspėjami, mėgstantys rizikuoti, išradingi, optimistai, besidžiaugiantys gyvenimu. Jie mėgsta laisvę ir yra nepriklausomi, labai aktyviai siekia užsibrėžtų tikslų.


6 – patikimi, sąžiningi, stabilūs, teisingi. Tokie žmonės praktiškai neturi priešų – su visais sugeba sutarti draugiškai.


7 – šie vaikai labai talentingi, intelektualūs. Užaugę gali būti puikūs pedagogai, moksliniai darbuotojai – ypač tinka profesijos, susijusios su mokslu.


8 – „aštuonetukams" puikiai sekasi verslas. Šie žmonės – itin stipraus charakterio, kartais gali būti netgi negailestingi. Patikimi ir stabilūs. Dažnai pasiekia šlovės ir sėkmės.


9 – stiprios, sėkmingos, intelektualios asmenybės. Šie žmonės gerbiami, pripažįstami, visuomenėje užsitarnauja aukštą statusą ir padėtį, materialiai apsirūpinę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis