Ką apgamai pasako apie žmogaus charakterį bei likimą

Visi mes turime apgamų – vieni daugiau, kiti mažiau. O ar kada susimąstėme, kad jie gali mums perteikti tam tikrą informaciją? Apie mus pačius.

Apgamai turi ne ką mažesnę reikšmę žmogaus gyvenimui ir likimui nei rankos linijos. Beje, apgamai gali atsirasti, didėti, keisti išvaizdą. Ir visa tai – ne atsitiktinumas. Tai atspindi mūsų poelgius, išgyvenimus – taip kaip ir rankų linijos ar raukšlelės.

Bendrosios apgamų reikšmės

Jei apgamas...

Ant kaktos. Toks žmogus gali tapti valstybės tarnautoju, išmintingu politiku, diplomatu, jis gali būti lyderis, pasiekiantis savo tikslų. Žmonės, ant kaktos turintys apgamą, nešiojasi nemažą energijos užtaisą, vienas svarbiausių jiems dalykų – nešvaistyti tos energijos veltui ir neigraužti dėl smulkmenų. Jei apgamas tarp antakių, tai reiškia, kad jo turėtojas gali pranašauti ateitį. Tai – trečiosios akies vieta.

Ant skruostų ir po akimis. Švelnumas ir gerumas. Tai kilmingumo ženklas, be to, toks žmogus linkęs pasiaukoti.

Ant galvos, po plaukais. Jei apgamas priekinėje galvos dalyje, tai – žmogus filosofas, mąstytojas, gyvenantis savo susikurtame pasaulyje. Jei galinėje, greičiausiai tai nepatikli, vieniša asmenybė.

Ant ausų. Jų turėtojai paprastai labai mėgsta girtis. Ši savybė – tarsi savęs gynyba. Tokie žmonės gali nesilaikyti žodžio, jei jiems naudinga, – gali apgauti ar pasielgti nesąžiningai. Jei apgamas slepiasi pačioje ausyje, tai liudija silpną nervų sistemą. Apskritai tie, kurie turi apgamų ant ausų, tvirtai siekia tikslų, deda visas pastangas, kad kuo labiau pakeltų savo autoritetą.

Ant liežuvio. Žmonės su tokia reta žyme daug kalba ir beveik nemoka klausytis, jie impulsyvūs ir patys dėl to nukenčia.

Ant kaklo. Vyrai, kurių kaklą puošia apgamas, pasižymi intelektualumu, dvasiniu išsivystymu, bet jiems tai sunkiai sekasi realizuoti. Moterys su apgamu ant kaklo gali būti labai nepastovios. Neretai tokia moteris kartoja savo mamos likimą. Pavyzdžiui, jei mama buvo ištekėjusi vieną kartą, greičiausiai ir dukra tekės tik kartą.

Ant pečių. Tiesioginis karmos ženklas. Tokių apgamų turėtojai tarsi prislėgti problemų, neišsprestų ankstesniuose gyvenimuose, naštos. Tai stiprios smenybės, bet jiems pristinga ryžto. Beje, šie žmonės dažniausai nepripažįsta jokių autoritetų.

Ant krūtinės. Senovėje tokius apgamus laikė pavojingais ženklais. Jei moteris apgamą turi kairėje krūtinės pusėje, manoma, greičiausiai patirs nelaimingą meilę. Jei apgamas dešinėje, ji laikoma ištikima žmona ir gera mama. Jei vyras turi apgamą krūtinės srityje, jis, tikėtina, bus sąžiningas, neturės piktų kėslų.

Ant pilvo ir šonkaulių srityje. Čia esantys apgamai signalizuoja, kad jų savininkas gali būti isteriška asmenybė. Tokie žmonės ieško preteksto susipykti, ginčytis, konfliktuoti, jie dažnai būna nemėgstami aplinkinių. Tačiau vienumoje toks žmogus gali pratrūkti ašaromis, jį neretai apima gailestis sau ir pan. Taip po truputį vis labiau patiki, kad visas pasaulis susimokė prieš jį...

Ant vokų. Jausmai, o ne protas ima viršų. Tokie žmonės labai kritiški, mėgsta aptarti kitą už akių. Tačiau tai – svajingos asmenybės, sugebančios pakeisti požiūrį kelis kartus sper dieną. Jie lengvai pažeidžiami ir emocionalūs.

Ant nosies. Toks apgamas byloja apie lengvą charakterį ir humoro jausmą. Moterys, turinčios apgamą ant nosies, netgi gali būti laikomos lengvabūdėmis.

Ant smakro. Stipri valia ir sugebėjimas darbą ar reikalą padaryti iki galo.

Ant nugaros. Žmogus kelia didelius reikalavimus sau ir aplinkiniams. Manoma, kad apgamai ant nugaros gali liudyti apie kitų žmonių išdavystę. Visko gali būti, kad tokių apgamų savininkas praėjusiame gyvenime nukentėjo nuo artimojo išdavystės. Ir dabar jam reiktų būti atsargiam ir ne itin patikliam.

Ant rankų. Apgamai riešų vidinėse pusėse paprastai sufleruoja, kad žmogus labai pažeidžiamas. Jei moterų rankas puošia apgamai, greičiausiai jos laimingos santuokoje. Jei apgamas ant vyro dešinės rankos, jo energetika stipri ir teigiama. Net nebūtina būti fiziškai stipriam – daiktai ir žmonės ir taip paklūsta jo valiai. Tokie vyrai optimistiškai žiūri į gyvenimą, sugeba uždirbti pinigų ir būti savarankiški. Teigiama, kad du apgamai ant dešinės rankos – ištikimybės ženklas.

Ant alkūnių ir jų srityje. Tikėtina, kad toks žmogus „nepritaikytas" gyvenimui. Apskritai su apgamais ant alkūnių ir kelių reikia elgtis atsargiai, stengtis jokiu būdu nepažeisti. Jie pritraukia neigiamą energiją iš aplinkos. Tai gali būti negatyvios emocijos, skleidžiamos kitų žmonių, kieno nors nuoskaudos ar mintys. Įdomiausia, kad žmonės su apgamais ant alkūnių nesugeba kam nors kitam perduoti savo negatyvių emocijų, viską prisiima sau.

Ant išorinės pirštų pusės. Jei apgamas – ant dešinės rankos bevardžio piršto, prie pagrindo, asmeniniame gyvenime laukia nusivylimų. Tokiam žmogui tuokiantis patariama apgamą pridengti vestuviniu žiedu ir pasistengti jo niekad nenusiimti. Nevedusiems ir netekėjusioms rekomenduojama ant to piršto nešioti žiedą, kad neliktų vieniši visą gyvenimą. Žmonės, kurių pirštus puošia apgamai, nesunkiai pasiduoda nužiūrėjimui ar kitokiai neigiamai energijai. Yra ir teigiama pusė – šios asmenybės turi menininkų gyslelę, gali gražiai siuvinėti, megzti ir pan. Fokusininkai ir iliuzionistai neretai taip pat turi apgamų ant pirštų. Pvz., žymus JAV iliuzionistas, magas Deividas Koperfildas. Beje, egzistuoja manymas, kad prie tokių žmonių rankų pinigai kone patys lipte limpa. Dar sakoma, kad tokie žmonės gali turėti polinkį vogti...

Ant delnų. Apgamų šiose vietose pasitaiko labai retai. Toks žmogus valios pastangomis gali pakeisti savo gyvenimą. Beje, turintieji apgamų ant delnų neretai pasirenka atsiskyrėlišką gyvenimo būdą, jie principingai neigia visuomenės normas.

Ant klubų. Darydamas ką nors svarbaus žmogus dažnai blaškosi, kreipia dėmesį į ne tokias svarbias detales. Gali dažnai sapnuotis keisti sapnai. Manoma, tai gali būti sunkios karmos ženklas. Svarbu atpažinti nuovargio, nervinės įtampos ženklus ir nedelsiant leisti sau pailsėti. Didelę reikšmę tokiems žmonėms turi buvimas gamtoje, meno pajautimas. Kartais jie pasako kokią nors frazę, kuri ateityje išsipildo su stebinamu tikslumu. Galima lavinti šiuos sugebėjimus, be to, žmonės, turintys apgamų ant klubų, būna puikūs chirurgai, dėstytojai, šventikai.

Ant kelių. Šie žmonės – labai nekantrūs. Jei apgamų yra ant abiejų kelių, tai ši savybė išreikšta dar stipriau. Tokie žmonės nuolat skuba, lekia, bėga, net jei to visai ir nereikia. Pradėję kokį nors darbą jau mato galutinį rezultatą ir nelabai susitelkia į pačią proceso eigą. Jei šalia bus dėmesingas smulkmenoms partneris, reikalai eisis kur kas geriau. Greičiausiai praėjusiame gyvenime žmogus nuolat ko nors bijojo, gyveno įsitempęs, neramus.

Ant pėdų. Pėdose yra daugybė svarbių energinių taškų. Apgamas ant kulno gali byloti apie žmogaus gyvybingumą, sugebėjimą pritraukti teigiamą šildančią energiją. Beje, netgi egzistuoja spėjimas iš padų linijų ir raukšlių – padomantija. Kairės kojos linijos kalba apie praeities įvykius, dešinės – suteikia informacijos apie dabartį ir ateitį.

Sakoma, kuo didesnis ir ryškesnis apgamas, tuo labiau ir stipriau jis veikia likimą, tuo didesnis pasisekimas arba išgyvenimai bus skirti žmogui.

Parengta pagal užsienio spaudą

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis