„Elfai“ pristatė žaismingą drabužių kolekciją vaikams

Vasara - kelionių bei švenčių metas, kada norisi, kad viskas vyktų sklandžiai, suplanuotai ir be jokių trukdžių. Todėl lietuviško vaikiškų drabužių prekinio ženklo „Elfai“ kūrėjai pasirūpino, kad mažieji “Elfų“ gerbėjai bei jų mamos visada galėtų įsigyti šeimos atostogoms ar šventėms patogių, gražių ir stilingų drabužėlių.

Nuo ryškiai raudonos iki švelnios smėlinės ar baltos – tokia spalvų palete žaidžia „Elfų“ spintų lentynose.

Išskirtinis „Elfų“ vaikiškų drabužių bruožas – emocija bei charakteris, laisvė ir patogumas. Taip pat labai svarbu kokybė, patogumas bei šiuolaikinių tendencijų atspindys.

Elfai.lt nuotraukos

Kūrėjai siekia, kad kiekvienas drabužis surastų savo intelektualųjį padaužą ar švelniai kūrybingą vaiką. Kad augančio vaiko požiūris į stilių bei estetiką būtų formuojamas nuo pat vaikystės. Kad žaismingai ir subtiliai drabužiuose naudojamos estetiškos detalės virstų kūrybingu žaidimu.

Elfai.lt nuotraukos

Visi drabužėlių modeliai gali būti lengvai komplektuojami tarpusavyje, tokiu būdu lavinant vaiko vaizduotę bei išradingumą, gali būti sukuriami labai individualūs madingi deriniai kiekvienai dienai.

Elfai.lt nuotraukos

Lai pirmieji žingsniai mados pasaulyje, lydimi „Elfų“, tampa vaikiška pasaka, kupina žavingo chaoso, laisvės ir spalvų be jokių nusistovėjusių dėsnių, suvaržymų ir taisyklių.

Elfai.lt nuotraukos

Užsakymo nr.: PT_75275959

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis