Kas šį sezoną vyrauja vaikų madoje (FOTO)

Šį rudens-žiemos sezoną vaikų madoje – perversmas! Tiek maži, tiek šiek tiek ūgtelėję stebina mus savo ne itin vaikiškais drabužių derinių pasirinkimais ir parodo, jog yra stiprūs ir nepriklausomi.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Apie vaikų mados tendencijas pasakoja KICK THE MOON stilistė

Vaikai neskuba kuo greičiau užaugti, tačiau leidžia mums suprasti, jog yra mąstančios ir unikalios asmenybės jau nuo pat mažų dienų. Kaip ir ankščiau, taip ir dabar, pagrindinis inspiracijos šaltinis – vyresnių sesių ar brolių garderobas. Noras, atrodyti taip pat originaliai ir maištingai, kaip ir jų vyresnėliai, bet kartu išlikti pavyzdingais ir vaikiškais, šį sezoną dar stipresnis.

Drabužiai "I Dig Denim", KICK THE MOON nuotr.

Rožinę ir ryškiai mėlyną spalvas keičia kiek ramesni, pasteliniai tonai, o pats drabužis vis rečiau priskiriamas tik berniukų ar tik mergaičių kategorijoms. Vaikų drabužių dizaineriai dažniau siūlo „unisex“ kirpimo džinsus, palaidines, džemperius bei striukes taip parodydami, jog tiek berniukai, tiek mergaitės gali jaustis patogiai ir atrodyti šauniai bei stilingai vilkėdami tą patį drabužį.

Drabužiai "I Dig Denim", KICK THE MOON nuotr.

Vėjavaikiškų, aktyvių ir spalvingų atžalų tėveliai neskubėkite surimtėti - vaikų mada šį sezoną tikrai neapsieina be gausybės skirtingų raštų, iliustracijų, aplikacijų. Rudens-žiemos sezono metu vyrauja gamtos, gyvūnų, meno tematika. Labai populiarūs išlieka džiunglių motyvai – liūtų, tigrų, palmių iliustracijos. Geltona, žalia bei raudona spalvos – šio sezono favoritės, o kuo jos ryškesnės – tuo geriau!

Drabužėliai "Mini Rodini", KICK THE MOON nuotr.

Drabužėliai "Mini Rodini", KICK THE MOON nuotr.

Kokybė bei natūralūs audiniai tebėra vieni svarbiausių faktorių renkantis vaikiškus drabužius. Aplinkai draugiški, iš organiškų audinių pagaminti drabužiai didelio pasisekimo vis dar sulaukia tarp kūdikius bei vaikus iki 3-ejų metų auginančių tėvelių. Puiki žinia ta, jog šį sezoną, bene kas antras vaikų drabužių dizaineris ar prekinis ženklas, mus supažindina su puikios kokybės bei estetikos deriniu, drabužiais, kurie atrodo patraukliai, stilingai, kuriuos malonu ir patogu dėvėti, o svarbiausia – jie išlieka organiški bei tausoja aplinką.

Drabužiai "MOI", KICK THE MOON nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai "Beau Loves", KICK THE MOON nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis