Kirpėjo poelgis su autistu berniuku pravirkdė net kietaširdžius

Mažajam Masonui prieš kurį laiką buvo diagnozuotas autizmo spektro sutrikimas. Vaikas sunkiai prisitaiko prie naujų aplinkybių ir situacijų, nelinkęs bendrauti su kitais žmonėmis.

Kai Masonas su tėvais pravėrė vienos kirpyklos duris, jie beveik neabejojo, kad berniuko nepavyks prikalbinti kirptis. Tačiau kirpėjas James Williams pasirodė esąs ypatingas savo srities meistras. Jis nenuleido rankų ir pabandė prikalbinti Masoną nusikirpti.

Autistas berniukas prigulė kirpykloje tiesiog ant grindų, bet kirpėjas nesutriko ir prigulė šalia vaiko, kad apkirptų jį.

Rezultatas – nauja Masono šukuosena ir poelgis, kuris sujaudino net kietaširdžius. Kai po visko, atsiklausęs tėvų ir gavęs jų sutikimą, savo socialinio tinklo paskyroje James paviešino nuotraukas, sulaukė didžiulio dėmesio.

Padėkas už žmogiškumą kirpėjui ėmė reikšti viso pasaulio internautai, o James poelgį aprašė žiniasklaida ne tik gimtojoje Didžiojoje Britanijoje, bet Amerikoje, Brazilijoje, Australijoje ir kituose atokiausiuose planetos kampeliuose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis