Kokį išskirtiniausią bruožą turi kiekvienas Zodiako ženklas?

Vienas Zodiako ženklas gali didžiuotis geležine kantrybe, kitas - neribota fantazija, o trečias - gebėjimu tvarkytis. Kokias išskirtiniausias savybes turi skirtingų Zodiako ženklų vaikai?

Avinas


Avinui būdingos lyderio savybės: energija, aktyvumas, tikslo siekimas. Jeigu tinkamai nukreipsite mažylio energiją, rezultatai bus geresni už gerus. Avinas yra atviras ir teisingas. Jau nuo mažų dienų Avinas jaučia poreikį ginti, globoti ir padėti mažesniems ir silpnesniems už save. Energijos šis vaikas turi tiek, kad užtektų ne vienam. Aktyvumas ir užsibrėžto tikslo siekimas kartais Aviną gali visai nuvaryti nuo kojų. Stebėkite, kad jis neužsiimtų per daug veiklų.


Jautis


Nuoširdus, paprastas, darbštus ir nesukeliantis tėvams ar pedagogams daug problemų. Toks yra mažasis Jautis. Jam kaip oras ir vanduo reikalinga darni šeima, namų šiluma, šiltas mamos ir tėčio glėbys. Tik augdamas jaukioje atmosferoje ir apsuptas mylinčių bei mylimų žmonių, jis vystosi pilnavertiškai. Jautis turi talentą sukurti aplink save taikią bei harmoningą aplinką. Moka džiaugtis gyvenimu bei mažais dalykais.


Dvyniai


Šie vaikai gerai jaučiasi įvairiose kompanijose, greitai įsilieja į kitų būrį ir randa bendros veiklos. Žingeidus ir bendraujantis vaikas mielai dalyvauja šeimos gyvenime. Dvyniai yra judrūs, aktyvūs, žingeidūs, moka reikšti mintis sklandžiai ir įtaigiai. Sekasi mokytis užsienio kalbų, Dvyniai turi gerą klausą ir gerą atmintį.


Vėžys


Vėžys turi puikią intuiciją, jaučia, kas šiuo metu vyksta mamos ar tėčio viduje. Jis yra paslaugus, augdamas ima pats rūpintis kitais šeimos nariais. Jam patinka padėti tėvams namuose, jis yra smalsus ir mielas žmogutis. Vėžiai turi įgimtą tvarkos ir disciplinos jausmą. Taip pat mėgsta šeimos tradicijas, ritualus. Tikslo siekia gal ne lėkdami strimgalviais, o pamažu. Ir jiems tai pavyksta!


Liūtas


Išdidus, žinantis savo vertę ir kilniaširdis Liūtas visada yra įvykių ir dėmesio centre. Liūtas visur stengiasi būti geriausias, jis turi daug talentų bei lyderio savybių, todėl dažnai, ko imasi, viskas pavyksta. Šio Zodiako ženklo vaikai paprastai yra dosnūs, mėgsta švęsti savo gimimo dieną, apskritai, šventes, iškilmes, ypatingas progas.


Mergelė


Tvarka ir tikslumas - tai savybės, kurias būtinai turi Mergelė. Šie vaikai yra gabūs ir imlūs mokslams, anksti išmoksta skaityti, rašyti. Mėgsta skaityti. Mergelės turi analitinį protą, yra praktiškos, mandagios ir sumanios. Tai intelektualios prigimties vaikai, be to, jie yra darbštūs, moka taupyti.


Svarstyklės


Svarstyklės priklauso aktyvių Zodiako ženklų grupei. Svarstyklės yra įgimti diplomatai, apdovanoti skoniu, taktu, estetikos ir grožio pojūčiu. Šie vaikai gali daug pasiekti meno srityje - dainuodami, šokdami, lankydami dailės užsiėmimus. Svarstyklės turi viduje tam tikras teisingumo svarstykles, kuriomis jis pasveria, kas gerai, o kas - ne, ir laiku atsitraukia. Vaikai mėgsta dalyvauti kūrybiniuose užsiėmimuose, yra muzikalūs.


Skorpionas


Įžvalgumas ir valia - tai vienos svarbiausių šio ženklo savybių. Kliūtys jo kelyje ne trukdo, o tik padeda, stiprina jo charakterį ir pasiryžimą siekti tikslo. Skorpionui būdinga labai stipri intuicija, jis gali tapti lyderiu. Vaikui Skorpionui gali būti nuobodūs įprasti žaidimai smėlio dėžėje, jam daug įdomiau bus žaisti burtininkus, arba bent jau gangsterius. Skorpionai jaučia, kad jų misija pasaulyje yra ypatinga, kad jiems skirtas ypatingas likimas, ir tai jau nuo mažų dienų formuoja jo charakterį. Skorpionas nebijo fizinio darbo, yra darbštus.


Šaulys


Šaulys yra žingeidus ir intelektualus vaikas. Kuo tiktai jis nesidomi!.. Šaulys yra apdovanotas charizma, ir aplink jį nesunkiai susirenka gerbėjų ir fanų ratas. Jį mėgsta ir draugai, ir mokytojai. Atrodytų, kad toks vaikas apdovanotas paties likimo, kaip pas mus sakoma, „gimė su marškinėliais". Šis ženklas moka džiaugtis gyvenimu, neburba ir nezirzia, neapsikrauna pasaulio problemomis, kurių jis ir negalėtų išspręsti. Šauliui yra būdinga nuoširdžios emocijos, atvirumas ir iškalba. Šauliai užauga puikiais organizatoriais, lyderio savybes pedagogai puikiai išnaudoja.


Ožiaragis


Dar vaikystėje Ožiaragis mokosi planuoti savo darbus, išsikelia tikslus, kurių siekia. Jis yra brandesnis už daugelį kitų savo bendraamžių. Tam, kad pasiektų tikslą, jis sunkiai ir atkakliai jo siekia. Jis nori būti pačiu geriausiu, net jei tam jam prireiks viso gyvenimo. Niekas kitas nemotyvuoja Ožiaragio labiau, kaip galimybė tapti geriausiu mokiniu, geriausiu savo srities žinovu. Įdomu, kad ir pagyrimai jo neveikia taip, kaip kitų vaikų. Tik paties suvokimas, kad turi neeilinių galimybių, glosto jo savimeilę. Ožiaragiams būdingas taiklus protas, loginis mąstymas.


Vandenis


Vandenis turi neišsemiamą jūrą idėjų ir fantazijos, jis išsiskiria iš minios ir būtinai visada apsuptas didžiulio būrio draugų. Vandenis niekada nenuobodžiauja, ir nuobodulys negresia šalia jo esantiems. Jis domisi įvairiausiais dalykais, lengvai įsimena naujus dalykus ir supranta jų esmę. Vandenį galima pavadinti idealistu. Fantazuotojas, idealistas, optimistas - tai epitetai, tinkantys Vandeniui. Anksti pastebėtas Vandenio polinkis į mokslą vėliau gali duoti puikių vaisių. Vandenis yra draugiško būdo, todėl turi labai daug draugų.


Žuvys


Žuvys nuo gimimo yra apdovanotos talentais, šie vaikai yra artistiški, meniški, kūrybingi. Sunku surasti Žuvis, kurios vienaip ar kitaip nebūtų susijusios su menu ar neturėtų pomėgio kuriai nors sričiai. Todėl visai paaiškinama, kodėl vaikystėje daug Žuvų lanko šios srities būrelius - muziką, dailę šokius. Žuvys yra prieraišios, moka atjausti. Empatija ir įsijautimas į kitą yra Žuvims būdingas bruožas. Kita puiki savybė - mokėjimas prisitaikyti prie aplinkos. Jie intuityviai jaučia aplinkinius žmones.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis