Kyla klausimų apie vaikų auginimą? Užduok juos jau dabar ir gauk profesionalų atsakymą

Portalas TAVOVAIKAS.lt drauge su VšĮ Psichologinės sveikatos centru suteikia savo skaitytojams unikalią progą nemokamai pasikonsultuoti su vaikų auklėjimo specialistu. Klausimą galite pateikti anonimiškai, o atsakymą į jį publikuosime portale TAVOVAIKAS.lt.

Būti tėvais mes juk irgi mokomės, tiesa? Mokomės iš knygų, straipsnių, sėkmingų istorijų, savo vakarykštės dienos. Mums, tėvams, juk irgi reikalingas padrąsinimas, kartais - patikinimas, jog tai, kas vyksta, vyksta visose šeimose. Tėvystės keliu žingsniuojant pasitaiko ir tokių akimirkų, kai labai norisi palaikymo, būna, - reikia patarimo. Dalinkimės!

Informacinė kampanija „Iš kantrybės neišvedama. Iš kantrybės išeinama" yra skirta supažindinti tėvus su vaikų netinkamo elgesio priežastimis ir galimais pozityviais jų sprendimo būdais. Ji apie tai, kad tėvai irgi gali augti: savo kantrybe ir atidumu, noru vis labiau pažinti savo vaiką ir atsakyti į klausimą, kodėl jis elgiasi būtent taip, o ne kitaip.

Kviečiame anonimiškai užduoti jums rūpimą klausimą specialistui. Jūsų pateiktus klausimus pateiksime specialistams, o į juos atsakys Pozityvaus auklėjimo konsultantų asociacijos nariai – psichologai ir tėvystės konsultantai.

Tam, kad specialistai galėtų kuo išsamiau jums atsakyti, kviečiame klausimą formuluoti aiškiai, papasakoti visas reikiamas detales, nurodyti vaiko amžių ir kitas svarbias aplinkybes. Klausimus kviečiami pateikti visi norintys tėvai - ir auginantys mažylius, ir paauglius.

Arba kitas būdas: klausimų laukiame el. paštu tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis