Puošiame namus savo rankomis: kitokia eglė FOTO

Tinklaraštininkė Neringa, auginanti dvejų metų sūnų Kasparą, šiemet savo rankomis darė Kalėdų puošmeną - kartoninę eglę. Jauna mama mielai dalijasi savo idėja su mumis.

Vis kaupiu ir kaupiu įvairias nuorodas savo Pinterest lobynuose ir stengiuosi karts nuo karto išmėginti tai, ką pasižymiu. Ir vis primenu sau, kad neverta saugoti to, ko tikrai niekada neišbandysiu. Tačiau kartais idėjos ir planai kažką pagaminti vis tiek lieka tik kažkur internetuose.

Štai vakar ryte pamačiau idėją ir dar tą pačią dieną kartu su Kasparu (2 m. 3 mėn.) išbandėme. Retai taip būna. Bet pagalvojau, kad jei ne dabar, tai tikrai šiemet laiko nerasiu, nes jau pradedame krautis lagaminus kelionei į Lietuvą. O ten gi bus tikra eglutė ir daug žmonių, su kuriais norėsis susitikti!

TAIP PAT SKAITYKITE:
Veiksmingas būdas, kad vaikai klausytų tėvų - be rėkimo ir prievartos
Įspūdinga mažylio reakcija, pirmą kartą pamačius dvynius

Asmeninio archyvo nuotr.

Eiga paprasta: iš dėžinio kartono iškirpkite du vienodus trikampius. Vieną jų įkirpkite nuo viršūnės, kitą - priešingai - nuo apačios. Tuomet suverkite abi dalis. Aš dar pridėjau viršūnę iš apskritimo. Belieka priklijuoti papuošimus.

Asmeninio archyvo nuotr.

Procesas tikrai greitas. Kasparas jau turi ir kirpimo, ir klijavimo patirties. Tačiau prisipažinsiu, kad išlaikyti jo susidomėjimą viso gaminimo metu man nepavyko.

Asmeninio archyvo nuotr.

Pabaigoje, beklijuojant skrituliukus ėmė nuobodžiauti, todėl pabaigti viską teko man pačiai.

Asmeninio archyvo nuotr.

Jeigu ir jūs mėginsite tai daryti su panašaus amžiaus vaikais, siūlyčiau papuošimo detales pasiruošti iš anksto, tada viskas eisis sparčiau ir, manau, sėkmingiau.

Asmeninio archyvo nuotr.

O šiaip – bandykit. Puiki proga pradėt kalbą apie Kalėdas, smagiai praleisti laiką kartu ir šiek tiek pasimokyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis