Stilingiausios mamos ir tėčiai susirinko mažylių šventėje

Spalvingoje mados šventėje susirinko stilingiausios mamos, tėčiai ir jų mažyliai. Čia buvo pristatytos naujos vaikams skirtos avalynės bei drabužių kolekcijos.

Šventėje pristatytą vaikiškų batų liniją "Mini Melissa" buvo galima apžiūrėti laikinai įrengtoje parduotuvėje. Didelę reikšmę menui ir kūrybingumui skiriantys gamintojai, neatsiejami nuo žaismingumo ir šmaikštaus požiūrio į madą, mažuosius kvietė ne tik pasimatuoti naujuosius kūrinius, bet ir mėgautis specialiomis atrakcijomis.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu svečius stebino milžiniška uogų instaliacija iš daugiau nei penkių šimtų balionų ir dirbtuvės, kuriose vaikai krykštaudami lipdė vaisius.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Vakarėlyje dalyvavo vaikų madai ir naujovėms neabejingos mamos bei tėčiai, su malonumu soc. tinkle "Instragram" besidalinantys ir kasdienybės akimirkomis, ir savo vaikų stiliumi. Vakaro metu susirinkusios mamos taip pat turėjo galimybę išaugtus vaikų drabužėlius paaukoti Happimess labdaros iniciatyvai.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Vienas "Melissa" išskirtinumų – atsakingas požiūris į aplinką ir gamybos procesai, pagrįsti ekologiškumo principais. Dėl šios priežasties avalynė ir aksesuarai gaminami tik iš specialaus plastiko, yra pilnai perdirbami, kai kurie turi specialius ženklelius, žyminčius 100% veganiškus produktus. Kitas - kaipmat atpažįstami kūriniai, ne tik dėl dizaino, bet ir dėl ypatingo kvapo. Naujosios mažyliams skirtos kolekcijos bateliai kvepia vaisiais ir uogomis.

Organizatorių nuotr.

Netradicinis kompanijos požiūris į madą atsispindi ne tik kūriniuose, bet ir parduotuvėse bei organizuojamuose renginiuose. Vienas įspūdingiausių to pavyzdžių yra spalvingosios "Galeria Melissa" parduotuvės, įrengtos Niujorke, Londone ir San Paule. Čia menas liejasi be jokių ribų. Galerijos traukia lankytojus avangardine ir kūrybinga stilistika, įspūdingomis instaliacijomis.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Taip pat šie bateliai ir aksesuarai yra tikrų tikriausias madisčių taikinys, nes prekių ženklas itin atviras bendradarbiavimui su talentingiausiais dizaineriais, architektais, menininkais: Karlu Lagerfeldu, Jasonu Wu, Garethu Pughu, Vivienne Westwood ir kitais.

Organizatorių nuotr.

Nuotaikingame vakarėlyje pristatyti ir vaikiški drabužėliai. "Kick The Moon" – stilingų drabužių parduotuvė vaikams, galinti pasigirti išskirtinių pasaulyje populiarių ir šiuolaikiškų prekių ženklų pasiūla. Šios kompanijos filosofija - "mažiau yra daugiau”, drabužiai atspindi asmenybę nuo pat mažens, dėl to nuolatinis kompanijos rūpestis yra siūlyti žaismingus, linksmus ir patiems vaikams širdžiai artimus drabužius.

Dar vienas parduotuvės ypatumas – joje nerasite lytimis padalintų skyrių, nes didžioji dalis drabužių tinkami tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Daugiau renginio akimirkų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis