Šuo ar katė: kas labiausiai jums tinka pagal Zodiako ženklą

Jūsų mažylis prašo naminio gyvūno? Sužinokite, koks gyvūnas jam tinkamiausias pagal Zodiako ženklą.

Avinas (kovo 21-balandžio 20 d.)

Mažasis Avinas – greitai susižavinti ir impulsyvi natūra, todėl ilgai ir kantriai rūpintis namų gyvūnėliu jam bus nelengva. Jei vis dėlto jis iš tikrųjų susidomės gyvūnu, jus nustebins jo energija ir entuziazmas, o jo mėgstamas gyvūnėlis greičiausiai taps toks pat aktyvus ir besidžiaugiantis gyvenimu kaip ir jo šeimininkas.

Jautis (balandžio 21-gegužės 20 d.)

Mažajam Jaučiui naminis gyvūnas suteiks didelį džiaugsmą, ypač jei gyvūnas bus didelis, pūkuotas ir švelnus, pavyzdžiui, labradoras ar Sibiro katinas. Jie su džiaugsmu kartu žais, o rūpintis gyvūnu jūsų vaikui nebus sudėtinga. Jūsų vaikui ypač patiks iš mažo jauniklio išauginti didelį gyvūną, jį kasdien šerti, stebėti, kaip jis auga.

Vida Press

Dvyniai (gegužės 21-birželio 21 d.)

Prieš įsigyjant namų gyvūnėlį judriesiems Dvyniams reikia nepamiršti, kad kasdienės gyvūno priežiūros pareigos gali jam greitai atsibosti, todėl patartina pasiūlyti Dvyniams turėti gyvūną, kurio priežiūra nesukels daug rūpesčių. Tinkamas variantas – akvariuminės žuvelės, kurios be kita ko dar ir veikia raminančiai judrią jūsų vaiko nervų sistemą.

Vida Press

Vėžys (birželio 22-liepos 22 d.)

Vėžiai apdovanoti natūraliu gebėjimu rūpintis jaunesniais ir mažesniais už save. Jūsų mažasis Vėžys rūpestingai prižiūrės savo numylėtinį, labai tikėtina, kad gyvūnėlis taps jam tikru draugu. Jautriesiems Vėžiams būtinas patikimas ir švelnus draugas, o vaikai Vėžiai dažnai būna itin prisirišę prie gyvūnų, su jais kalbasi ir dalinasi savo paslaptimis.

Liūtas (liepos 23-rugpjūčio 22 d.)

Jei mažojo Liūto namuose atsiranda gyvūnas, galite neabejoti – vaikas padarys viską, kad galėtų didžiuotis savo numylėtiniu. Išdidus gražaus veislinio šuns žvilgsnis jį žavi kur kas labiau nei niekuo neišsiskiriančios dekoratyvinės žiurkės (žinoma, jei tik jos neapdovanotos ypatingais talentais ir nuopelnais). Mažasis Liūtas įsisavins dresūros pagrindus, išmokys gyvūną atlikti įvairiausius triukus, rūpinsis jo išoriniu grožiu.

Vida Press

Mergelė (rugpjūčio 23-rugsėjo 23 d.)

Mažoji Mergelė kuo puikiausiai susidoros su kasdieniais gyvūno priežiūros rūpesčiais, nepamirš laiku pašerti ir pagirdyti gyvūną, sugebės reguliariai valyti narvą ar išvesti augintinį į lauką. Šio ženklo atstovai neretai renkasi nedidelius gyvūnėlius. Mažosios Mergelės su džiaugsmu rūpinsis žiurkėnu, pelyte ar vėžliu.

Svarstyklės (rugsėjo 24-spalio 23 d.)

Mažosioms Svarstyklėms patiks naminis gyvūnas, kuris visų pirma bus gražus. Dar pageidautina, kad jis būtų ramus. Taigi šio ženklo vaikams kuo puikiausiai tiks švelni pūkuota katytė ar veislinis kambarinis šuniukas. Iš esmės Svarstyklėms malonu žinoti, kad jų gyvūnas yra kilmingas, priskiriamas šunų ar kačių elitui.

Vida Press

Skorpionas (spalio 24-lapkričio 22 d.)

Mažajam Skorpionui labiausiai patiks judrus ir energingas gyvūnas, nes toks yra ir jis pats. Jei norite įsigyti šunį, netiks Maltos bišonas ar pudelis. Kur kas geriau tiktų foksterjeras ar spanielis, tačiau mažojo Skorpiono neišgąsdintų net ir egzotiniai gyvūnai, o prie gyvūno prisirišęs jūsų vaikas bus pasiruošęs nuoširdžiai rūpintis mylimu augintiniu.

Vida Press

Šaulys (lapkričio 23 - gruodžio 21 d.)

Tipiniam Šauliui viskas, kas gyva, - tai šventė. Mažieji Šauliai nuoširdžiai domisi viskuo, kas yra gyva, todėl naminis gyvūnėlis jam suteikia didelį džiaugsmą. Geriau rinktis aktyvų, gyvenimu besidžiaugiantį ir linksmą gyvūną. Daugelis Šaulių mėgsta šunis ir arklius. Augindamas gyvūną jūsų vaikas nustebins ne tik sugebėjimu nuoširdžiai rūpintis, tačiau taip pat ir nežinia iš kur atsiradusiomis žiniomis apie gyvūnus.

Ožiaragis (gruodžio 22-sausio 20 d.)

Į naminius gyvūnėlius mažieji Ožiaragiai žvelgia rimtai. Kartą pasiryžę prisiimti atsakomybę už augintinį mažieji Ožiaragiai stengiasi sužinoti kuo daugiau apie gyvūno įpročius ir sveikatą, atidžiai organizuoja jo priežiūrą. Ožiaragiui bus malonu sužinoti, kad jo augintinis yra kilmingas ir turi daugybę naudingų įgūdžių.

Vida Press

Vandenis (sausio 21-vasario 18 d.)

Naminiai gyvūnai mažajam Vandeniui – tai visų pirma beveik mokslinių tyrimų vertas objektas. Juk labai įdomu tyrinėti, kaip prausiasi žiurkėnai, ką valgo vėžliai ir ar įmanoma juos išmokyti bėgioti greičiau. Rinkdamiesi sau augintinį Vandeniai kažin ar orientuosis į madą ir įspūdingą gyvūno kilmę.

Žuvys (vasario 19-kovo 20 d.)

Nenustebkite, jei mažosios Žuvys į namus atneš sušalusį kačiuką ar šuniuką sužeista letenėle. Jūsų vaikas labai gailestingas, todėl paprasčiausiai negalės praeiti pro nelaimingą gyvūnėlį ir, savaime suprantama, norės jam padėti. Jam nerūpi nei veislė, nei kilmė, jis pasirengęs rūpestingai globoti savo augintinį ir priims jį tokį, koks jis yra.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis