Zodiako ženklas sufleruoja, kokį gyvūną geriausia turėti

Retuose namuose nerastume kokio gyvūno. Vieni augina šuniuką, kiti – akvariumo žuvytes, treti pirmenybę teikia katinams. Koks naminis gyvūnas labiausiai tinka pagal Zodiako ženklą?

Akvariumo žuvytės


Žuvytės labiausiai tiks mažiems Avinams ir Dvyniams. Todėl, kad užsispyrę Avinai nemėgsta kruopštaus darbo, jie nevedžios šuniuko kelis ketus per dieną. Jiems gali greitai praeiti susidomėjimas naminiais gyvūnais, net jei prieš tai prisiekinės, kad savarankiškai juos prižiūrės.


Tai pasakytina ir apie neramius Dvynius, kurie šiandien gali paprašyti kačiuko, rytoj - šuniuko, o poryt pareikšti, kad vietoj gyvūno nori naujo dviračio.


Akvariumo žuvytės tiks ir Vandeniams. Šio zodiako ženklo atstovams patinka visi vandens gyvūnai. Jiems tiks ir vėžliukas. Tiesa, jie neatsisakytų ir kačiuko ar šuniuko.



Vida Press


Dideli šunys


Dideli, gauruoti šunys puikiai tiks Jaučiams. Jaučiai gana atsakingi, tad didelė tikimybė, kad jie laikysis žodžio ir savarankiškai rūpinsis savo keturkoju bičiuliu. Ypač jei visko vaiką išmokysite ir priminsite, kad dabar jis atsakingas už šį augintinį. Galite jam paskaityti pasaką „Mažasis princas", tikėtina, kad ji padarys mažajam Jaučiui gerą įspūdį. Šiaip ar taip, didelis šuo taps geru draugu jūsų vaikui, gimusiam po Jaučio ženklu.


Katinas, šuo, žiurkėnas


Tokie nedideli gyvūnai puikiai tiks mažiems Vėžiams ir Ožiaragiams. Šių zodiako ženklų vaikai greitai ir stipriai prisiriša prie gyvūnų, šie tampa gerais jų draugais. Ožiaragiai dar ir pasistengs sužinoti visas smulkmenas apie savo numylėtinio priežiūrą ir jo gyvenimo ypatumus.


Įtaisyti mažam Vėžiui ar Ožiaragiui tokį gyvūną rekomenduotina tokiu atveju, jeigu jis turi mažai draugų ar apskritai jų neturi. Šių ženklų vaikai sąžiningai rūpinsis ir vedžios savo augintinius.


Tik svarbu, kad tėvai nieko nedarytų už vaikus ir neleistų jiems aptingti. Svarbu iš pradžių parodyti, ką daryti, o paskui nesikišti. Jūsų vaikas pats viską padarys.


Galbūt jis net neleis jums rūpintis jo gyvūnu, nes jūs nežinote visko, ką žino jūsų vaikas. O jeigu jam teks išvažiuoti pas senelius ar į stovyklą, rizikuojate gauti visą sąrašą nurodymų, ką ir kaip daryti, ką mėgsta augintinis.


Vida Press


Šunys ir papūgos


Šie augintiniai geriausiai tiks mažiems Liūtams, nes šio zodiako ženklo atstovai yra gana valdingos, stiprios prigimties. Tad gyvūnai, kurie nepasiduoda dresūrai, jiems bus neįdomūs.


Patikėkite - jei jūsų mažasis Liūtas užsibrėžė išmokyti papūgą kalbėti, anksčiau ar vėliau jis savo pasieks. Tik svarbu, kad paukštis būtų tam tinkamas. Patartina pasikonsultuoti su zoologijos parduotuvės pardavėju.

Šunys tiks Skorpionams ir Šauliams. Šių ženklų atstovams patinka praktiškai visi gyvūnai, bet labiausiai - linksmi, žaismingi gyvūnai.


Veisliniai šunys


Veisliniai šunys labiausiai tiks Svarstyklėms. Šio zodiako ženklo atstovai - estetai, savo augintinius labiausiai myli dėl grožio. Tokiems vaikams patiks spanieliai, čiau-čiau veislės šunys.


Pasistenkite iš pradžių paaiškinti vaikui, kokia atsakomybė jo laukia. Neverta prisiimti rūpinimosi gyvūnu sau. Tegu tai daro jūsų vaikas. Jei tėvai truputuką padės, vaikui viskas kuo puikiausiai seksis.


Šuniukas arba kačiukas


Žuvų ženklo atstovai. Vieną gražią dieną netikėtai namuose galite rasti naminį gyvūną. Vaikas pats jį išsirinks ir parsineš namo. Labiausiai jiems patinka katės ir šunys, dar patinka žiurkėnai ir naminės žiurkės. Žuvims patinka glostyti savo augintinius, su jais žaisti, jais rūpintis.


Žinoma, jie neatsisakys ir papūgų, žuvyčių, jei neturės kito pasirinkimo. Bet labiausiai norės keturkojo draugo.


Katinai ir nedideli šunys


Spanieliai, taksai, Jorkšyro terjerai ir kiti panašūs šunys puikia tiks Mergelėms. Mergelės rūpestingos, švelnios, jos myli savo augintinius, nors kartais gali tingėti jais rūpintis.


Mergelių tėvams reikėtų iš karto susitarti su vaiku, kad tik jis rūpinsis augintiniu, priešingu atveju gyvūno jam nepirksite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis