12 berniukų auginanti šeima susilaukė 13-ojo vaiko: kas gimė? (FOTO)

Vakarų Mičigane (JAV) gyvenanti Jay ir Kateri Schwandt šeima, auginanti 12 sūnų, nepageidavo nėštumo metu žinoti savo tryliktojo vaiko lyties. Jie laukė siurprizo.

Paklausti, kas gims dabar, po 12 sūnų iš eilės gimimo, jie nežinojo. Schwandtai visiems sakė, jog tikisi sveiko kūdikio. O lytis nebeturi reikšmės. Tryliktasis šeimos vaikas pasaulį turėjo išvysti 2015 -ųjų metų gegužės pradžioje, maždaug tuo metu, kai JAV švenčiama Motinos diena. Iš pradžių gimdymo data buvo gegužės 6-oji, vėliau - 9 -oji, o iš tiesų gimdymas įvyko trečiadienį, gegužės 13 -ąją.

Gimė berniukas. Taip, tryliktasis sūnus iš eilės! Nuotraukoje viršuje jūs matote laimingą mamą, ką tik pagimdžiusią tryliktą sūnelį.

Naujagimis papildė brolių Tyler (22), Zach (19), Drew (18), Brandon (16), Tommy (13), Vinnie (12), Calvin (10), Gabe (8), Wesley (6), Charlie (5), Luke (3), and Tucker (2) gretas.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Numerologija: ką slepia gimimo data

Ar mamos pienas gali būti per liesas ar per riebus?

Likus savaitei iki tryliktojo gimdymo, pora spinduliavo gerą nuotaiką.
Likus savaitei iki tryliktojo gimdymo, pora spinduliavo gerą nuotaiką.
AP/Scanpix

Šeima anksčiau yra sakiusi, kad jeigu gimtų mergaitė, jiems būtų šokas, nes iki šiol jie augino vienos lyties vaikus, tik berniukus. Tačiau pora pripažino, kad dukrytė jų namams padovanotų kitokių spalvų. Prieš šį gimdymą visa šeima buvo sugalvojusi po kelis vardus mergaitei ir berniukui.

Prieš gimstant tryliktam vaikeliui, šeima nepageidavo žinoti jo lyties.
Prieš gimstant tryliktam vaikeliui, šeima nepageidavo žinoti jo lyties.
AP/Scanpix

Kai 2013 metų rugpjūtį šeima susilaukė dvyliktojo berniuko ir davė interviu žiniasklaidai, jų šeimos nuotraukos pasklido po visą pasaulį. "Mes iš anksto žinojome, kad vėl laukiamės berniuko, todėl nebuvo nei nusivylimo, nei didelio šoko, kad gimė ir vėl sūnus", – tąkart sakė daugiavaikis tėtis Jay.

AP/Scanpix

Tik tarp pirmųjų dviejų sūnų šeima buvo padariusi ketverių metų pertrauką, o po to berniukai gimė kas vienerius arba dvejus metus. Iš tiesų, neatrodo, kad šeima labai liūdėtų, kad likimas jiems padovanojo tik vienos lyties vaikučių. Jie sako, kad lyties pats nesuplanuosi, tai nulemta iš aukščiau.

AP/Scanpix

Šeima yra pamaldūs katalikai, todėl su džiaugsmu pasveikina kiekvieną naują gyvybę, kuri užsimezga. Mama Kateri pati yra kilusi iš 14 vaikų šeimos, todėl didelis būrys vaikų ir didelė šeima jos negąsdina.

AP/Scanpix

„Pusę savo gyvenimo aš esu nėščia, ir tai man patinka. Tai labai ypatinga būsena", - sako Kateri.

AP/Scanpix

Šeimos tėtis turi verslą, todėl džiaugiasi, kad lankstus darbo grafikas leidžia daugiau laiko pabūti namuose bei padėti žmonai tvarkytis namuose.

Sveikiname gausią ir vyrišką šeimą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis