20 persileidimų patyrusi moteris sulaukė stebuklo

Kelly ir Alanas Moseley iš Birmingemo tėvais norėjo tapti jau seniai. 10 metų praėjo po jų vestuvių, o jie nenuleido rankų, tikėdami, kad jos kada nors sups jų vaikelį.

Iš viso 2002-2012 metais ši pora iš Didžiosios Britanijos patyrė 20 persileidimų, iš kurių kiekvienas sudaužydavo jų viltį tapti tėvais. Du kartus Kelly prarado kūdikį būdama penktą mėnesį nėščia.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip iš vaiko piešinio suprasti, ar jis laimingas
Įspūdingas fotoreportažas iš dvyukų ir trynukų festivalio

Kai visi artimieji ėmė raginti juos atsisakyti savo svajonės, įvyko stebuklas. Pora pasiryžo alternatyviam gydymo metodui, kuris buvo sėkmingas - 2013 metų balandžio mėnesį gimė jų sūnus Tailoras.

Medicinos specialistai, į kuriuos kreipėsi Kelly ir Alanas buvo nustatę, kad kai kurioms moterims nėštumo metu organizmas ima gaminti antikūnus, kurie tampa pražūtingi nešiojamam vaisiui. Ši imuninės sistemos problema buvo bandoma gydyti tradiciniais būdais, tačiau nesėkmingai.

Alternatyvus gydymo metodas šeimai buvo taikomas apie metus. 2012 metų rugsėjo mėnesį Kelly sužinojo esanti 21 -ą kartą nėščia. Tailoras gimė kitų metų balandį, net 11 savaičių iki numatyto gimdymo termino. Tačiau vaikelis išgyveno ir šeima šiandien džiaugiasi išsvajota motinyste ir tėvyste.

Nors oficialiai nepatvirtinta, manoma, kad Kelly priklauso Didžiosios Britanijos rekordas - kaip moteriai, kuriai po daugiausiai patirtų persileidimų pavyko išnešioti vaiką.

37 metų Kelly prisipažįsta, kad per visus tuos 10 metų jų porą palaikančiųjų vis mažėjo ir mažėjo. Aplinkiniai suprato, jog su kiekvienu persileidimu moteris patiria didelį stresą, tai alina ne tik jos psichinę, bet ir fizinę sveikatą. Tačiau Kelly buvo atkakli.

Kelly netradicinio gydymo metu buvo gydoma vaistais, kurie įprastomis sąlygomis gydo nuo maliarijos. Kai moteris pastojo, ji neleido sau džiaugtis ir šiandien atvirai prisipažįsta, jog kiekvieną dieną prabusdavo su bauginančia mintimi, ar tik nebus šiandien ta diena, kai ji vėl praras kūdikį... Tačiau viskas klostėsi palankiai. Po 20 persileidimų britė sulaukė ir savo gimdymo dienos.

41 -erių Alanas su žmona šiandien sūpuoja sveiką berniuką. Tačiau tapti tėčiu jis tikėjosi dar 2002 metais. Tada, 6 mėnesiai po vestuvių, Kelly pastojo. 8 nėštumo savaitę persileido. Ligoninėje porą nuramino, kad taip nutinka vienai iš keturių moterų, tereikia bandyti ir vėl, kol pasiseks. Tačiau Kelly buvo kitaip, ji kūdikio neteko ir visus kitus kartus po to. Moteris, turinti dvi dukras (18 ir 15 metų) iš pirmosios santuokos, nusprendė bandyti tol, kol pavyks.

2007 metais, kai buvo patyrusi 11 persileidimų, Kelly pamatė TV laidą su gydytoju akušeriu ginekologu dr.J. Shehata. Jis papasakojo apie savo gydymo metodus ir vieną atvejį, kai padėjo moteriai po 18 persileidimų. Kelly šis interviu buvo kaip skęstančiajai šiaudas. Ji iš karto parašė gydytojui laišką su savo istorija. Tačiau svajonę išpildyti jai pavyko ne iš karto. Ji patyrė dar keletą persileidimų, vienas, penktą mėnesį, buvo itin skaudus.

Kai 2012 metais Kelly vėl pastojo, jai pavyko išnešioti iki 28 savaičių, kol ji dėl aukšto kraujo spaudimo buvo paguldyta į ligoninę. Čia nuspręsta atlikti cezario pjūvio operaciją, antraip jiems abiems su mažyliu grėsė pavojus.

Taileris gimė sverdamas vos 1 kg ir 300 gramų. Pamažu per anksti gimęs mažylis stiprėjo ir po mėnesio iš ligoninės išvyko namo.

Šiandien Kelly istorija kartas nuo karto prisimena ne viena žiniasklaidos priemonė Didžiojoje Britanijoje. Po 20 persileidimų gimęs mažylis vadinamas stebuklu, o jo gimimo istorija suteikia vilties ne vienai nelaimingai porai, kuri vis dar svajoja susilaukti mažylio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis