2015-ųjų vaikai. Kokie jie?

Atsakymo ieškokite naujametiniame žurnalo „Tavo vaikas" numeryje.

Pirmame 2015 m. numeryje karaliauja dangaus žvaigždės. „Specialiai „Tavo vaiko" skaitytojams parengėme naujieną - žurnalą žurnale „Ką sako žvaigždės"", - naujausią žurnalo numerį pristato vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė.

Kokie jie bus, 2015 metų vaikai, str. „2015-ųjų vaikai" žurnalo redaktorei Vaivai Grigaitienei atskleidžia astrologė Saulė. Kartu ji ramina tėvus, kad žvaigždės nėra visagalės, nes niekas už mus, tėvus, geriau nepažįsta savo vaikų.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Str.„Kas tos ribos" žurnalo redaktorė Eglė Čepavičienė išsiaiškino, kad jas labai svarbu nubrėžti, tačiau ir jos nėra visagalės. „Ar ir kaip vaikas išmoks save kontroliuoti, labai priklauso nuo kokybiškų, glaudžių ir jautrių vaikų bei tėvų tarpusavio santykių."

Žurnalas "Tavo vaikas"

Žaidimų krizė. Dėl jos sunerimę viso pasaulio pedagogai. Kas tai? Skaitykite str. „Lėlės nepirksiu, arba kas pavogė vaikystę?"

Žurnalas "Tavo vaikas"

Str. „Be galvos skausmo. 5 atostogų idėjos" mokinukų tėveliai atras 5 žiemos laisvadienių idėjas.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Kur mažylis įgus miegoti - lovelėje ar tėvų lovoje, lems ne vienas atsitiktinumas ir, žinoma, tėvų požiūris. Tačiau grįžusio į namus naujo žmogaus turi laukti jo asmeninė lovytė.

Str. „Lizdelis" rasite gydytojos neonatologės patarimą, ką daryti, kad joje kūdikis jaustųsi taip jaukiai ir saugiai, tarsi mamos pilvelyje.

Žurnalas "Tavo vaikas"

„Viršelinukė“ – „Litexpo“ parodų rūmuose vykusios parodos „Vaikų šalis“ laimėtoja

Į naujametinį žurnalo viršelį pateko 2 m. 10 mėn Unė. Į fotosesiją mergytė atėjo itin gerai nusiteikusi, atrodo, žinodama, kad bus mūsų žvaigždutė.

Fotografės Nendrės

Mama Aušra: „Mes su Une kalbėjomės apie tai, kad vyksime į fotosesiją ir ji bus žurnalo viršelyje, tad kai atėjome fotografuotis, dukrytė buvo įsijautusi į modelio vaidmenį. Jai labai patiko gulėti ir vartytis ant rogučių, žaisti su dirbtiniu sniegu, o štai vainikas šiek tiek erzino, nes kai pasukdavo galvytę į šoną, pešdavo plaukučius. Man buvo keista, kad dukrytė buvo tokia kantri, nes šiaip Unė nemėgsta fotografuotis – matyt, labai norėjo papuošti žurnalo viršelį.

Beje, nuo tada, kai po fotosesijos sugrįžome namo, ji klausinėja: „Kada pasirodys mano žurnalas?“ Arba prašo pažaisti fotosesiją: priplėšo tualetinio popieriaus, kuris tampa snaigėmis, o manęs paprašo atsigulti ant antklodės tarsi ant rogučių. Tuomet Unė žaidžia viršelio fotosesiją.

Unė – estetikos mėgėja, renkasi gražius drabužėlius, žiūri, kad jie nebūtų sutepti. Nuo mažens su Une bendravau kaip su savo drauge ir neapsirikau – dabar su ja puikiai sutariame ir pasikalbame atvirai, lyg geriausios draugės.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis