2016 metais gimusiems vaikams būdinga viena ypatinga savybė

Vasario 8 d. prasidėjo kinų Naujieji metai. Atsisveikinome su Avies metais ir pasitikome Raudonos ugninės beždžionės metus.

Kinų astrologija vadovaujasi Mėnulio ciklu, derina penkis in ir jan elementus bei 12 gyvūnų, kurie atstovauja metams 12-os metų cikle.

Beždžionės metai yra šie: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028.

Beždžionė siejama su ugnies stichija, kuri asocijuojasi su raudona spalva. Taigi 216-ieji yra raudonos ugninės beždžionės metai.

Charakteris

Sakoma, kad Raudonos ugninės beždžionės metais gimę kūdikiai yra protingi, ryžtingi ir smalsūs. Jei taip pat išdykę, nuovokūs, mėgstantys nuotykius, tad augindami tokius vaikus, švelniai tariant, nenuobodžiausite.

Žaismingi, mėgstantys linksmybes mažieji beždžioniukai – tikras augantis džiaugsmas. Draugų tarpe jie būna populiarūs, autoritetingi. Lankstūs, pastabūs jie mikliai sprendžia problemas. Beje, beždžioniukams dažnai kas nors nutinka, jie gana nerangūs. Tai dar viena jų charakterio pusė.

Kita vertus, beždžioniukai gali būti kaprizingi, o siekdami naudos gali pasielgti netikėtai. Jie – karšto būdo, egoistiški, labai nepriklausomi, tad tam tikrose situacijose nebūna lojalūs.

Ir visgi jie moka išklausyti, lengvai randa išeitį sudėtingose situacijose. Šeimos nariams jie labai geri, rūpestingi.

Pagal kinų kalendorių, Beždžionės metais gimusiems žmonėms labai sėkmingi kovo, balandžio, liepos ir rugpjūčio mėnesiai.

Stipriosios ir silpnosios pusės

Gimusių Beždžionės metais stipriosios pusės – protingumas, pasitikėjimas savimi, socialumas, inovatyvumas ir žaismingumas.

Silpnosios pusės gal būti pavydumas, savanaudiškumas ir arogantiškumas. Jie gali būti egoistiški, sukti ir labai įtarūs.

Suderinamumas

Beždžionėms puikios poros yra Jaučiai ir Triušiai, su jais yra charakterio panašumų bei panašumų apskritai gyvenime. Dėl įgimto smalsumo, noro pažinti kitą jų asmeninis gyvenimas kupinas įdomybių. Šių zodiako ženklų elgesys, nuomonės, požiūriai turi panašu, tad jų santykiai turėtų būti harmoningi.

Beždžionėms netinka Tigro ir Kiaulės metais gimę žmonės – jų vertybės, požiūriai visiškai skirtingi. Jiems sunku efektyviai komunikuoti.

Sėmė ir karjera

Beždžionės intelektualios, gabios, tad jos būna puikūs vadovai. Jos moka taupyti, todėl sukaupia nemažą turtą.

Beždžionės labai motyvuotos, sugeba priimti išmintingus sprendimus ir maksimaliai išnaudoti savo potencialą.

Jos turi gebėjimą rasti originalius sprendimus įsisenėjusioms problemoms, išdrįsta būti kitokios, todėl sulaukia didžiulės sėkmės.

Sėkmę neša:

Skaičiai: 1, 8, 7.

Spalvos: balta, auksinė, žydra.

Gėlės: chrizantemos.

Kryptys: šiaurė, vakarai ir šiaurės vakarai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis