21 vaiko susilaukusi šeima: dar ne pabaiga!

Susilaukti šiais laikais 21 vaiko ir juos visus užauginti - tai prilygsta žygdarbiui. Arba beprotybei, pasakytų skeptikas. Tačiau ką tik 21 -ojo naujagimio susilaukusi pora savęs nei didvyriais, nei bepročiais nelaiko. "Dievas duoda, mes imam", - sako jie.

21 -ojo vaiko susilaukė būdama 43 -ejų metų

Leonora Nameni ir jos vyras Janošas Nameni yra įrašyti į Ukrainos rekordų knygą. Neseniai šeima susilaukė 21 -ojo vaikučio. Tai didžiausias kiekis vaikų, kurį pagimdė ir išaugino šeima šiuolaikinėje Ukrainoje.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kas nutinka, kai vaikai mato tėvus nuogus?
Kokios žinomos šeimos Lietuvoje yra daugiavaikės?

Daugiavaikės šeimos tėtis žiniasklaidai yra sakęs, kad tai gal būti ne paskutinis vaikas. "Kiek Dievas duos mums vaikų, tiek ir turėsim", - tvirtina Janošas.

Černovicų rajone gyvenanti šeima yra visos šalies pasididžiavimas. Neseniai mamai Leonorai buvo įteiktas motinos - didvyrės apdovanojimas.

Vyriausieji vaikai sukūrė savo šeimas

Keturi vyriausieji šeimos vaikai jau sukūrę savo šeimas ir gyvena atskirai. Septyniolika vaikų dar auga tėvų namuose. Vietos gimdymo namuose, kur Leonora pagimdė 21 -ąjį vaikutį, prieš tai gimė ir šios moters vaikaitis. Vyriausioji Leonoros ir Janošo duktė jau susilaukė savojo vaikučio.


Šioje nuotraukoje šeima prieš kelerius metus. Jiems priklausantį daugiausiai vaikų turinčios šeimos rekordą jie ką tik patys pagerino vėl - gimė dvidešimt pirmas vaikutis.

Daugiavaikė šeima gyvena kaime, pačių pasistatytame name. Spaudoje minima, kad jie yra labai religingi žmonės. Vyras dirba apsaugininku, o Leonora rūpinasi šeima. Paklausta, ar nesunku išmaitinti tiek burnų, moteris sako, kad virtuvėje jai padeda vyresniosios dukterys, o ji jau priprato gaminti visko dideliais kiekiais.

Beje, daugiavaikių šeimoje iki 21 -ojo vaikučio gimimo buvo lygybė: 10 berniukų ir 10 mergaičių. Dabar gimė vėl berniukas. Tai gal tėtis iš tiesų sakė tiesą, kad dar ne pabaiga?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis