23 metų vyras vienu metu tapo ir tėčiu, ir seneliu

Istorija, kurią dabar papasakosime, vienu metu yra ir paprasta, ir nepaprasta.

23 metų Tommy Connolly iš Australijos iki šio pavasario nė svajoti nesvajojo, kad jo gyvenimas per kelis mėnesius apvirs aukštyn kojom. Jis studijavo, vakarais dirbo ir savo ateitį siejo su sportu.

Neįtikėtina, tačiau prieš mėnesį jis vienu metu tapo ir tėčiu, ir seneliu. Sakote, taip neįmanoma? Ir mes taip galvojome, kol neišgirdome jo istorijos nuo pradžių iki pabaigos.

Istorija prasidėjo tada, kai dešimt metų nematyta Tommy pusseserė Kiarna (17) susisiekė su juo socialiniame tinkle „Facebook". Vyras iš savo giminaitės išgirdo liūdną istoriją: ji yra 32 savaičių nėščia, vaiko tėtis sėdi kalėjime, su savo tėvais jau seniai nepalaiko jokių ryšių ir dabar gyvena gatvėje. Kiarna paklausė, gal Tommy gali jai kuo nors padėti.

TAIP PAT SKAITYKITE:

10 frazių, kurių protingi tėvai nesako savo vaikams

Kaip tapimas tėvais gali paveikti poros santykius?

Tai, kaip pasielgė vyras, yra be galo drąsu ir kilnu. Jis pasiūlė seniai nematytai nėščiai giminaitei apsigyventi pas jį. Prasidėjo vyro vizitai į įvairias instancijas – tam, kad mergina gautų medicinos pagalbą, o būsimas vaikas – socialinę pagalbą, Tommy krepėsi į įvairiausias savo miesto instancijas. Tam, kad ištrauktų savo pusseserę iš gyvenimo dugno, Tommy nepilnametę merginą įsivaikino ir tapo oficialiu įtėviu. Praėjus lygiai mėnesiui po įvaikinimo, jo įdukra tapusi pusseserė pagimdė sveiką berniuką Kaydan. Taigi, Tommy ne tik tapo tėčiu įsivaikindamas giminaitę, bet ir seneliu, jai pagimdžius.

Tam, kad galėtų išlaikyti naująją šeimą, vyras laikinai metė sportą ir ėmė dirbti visą darbo dieną. Taip pat jis dar studijuoja. Vyras džiaugiasi, kad jo namuose Kiarna yra saugi, nevartoja narkotikų ir jai negresia baisumai, kurie tyko benamių gatvėje. Tommy ragina jaunąją mamą grįžti į mokyklą ir baigti ją. Taip pat ragina pradėti mokytis vairuoti automobilį, kas jai su mažu vaikeliu labai praverstų.

23 metų vyras savo istoriją papasakojo socialiniame tinkle „Facebook" (čia). Čia jis pasidalino ir nuotraukomis iš savo, Kiarnos ir naujagimio gyvenimo. Vyras dalyvavo gimdyme, filmavo į pasaulį ateinantį berniuką, taip pat perkirpo jam virkštelę.

„Aš nesu didvyris", – sako Tommy savo socialiniame tinkle. Pasak jo, tai, ką jis padarė, yra natūralus žmogiškas rūpestis savo giminaičiu ir artimuoju. Tai yra mažiausia, ką galime padaryti, kai į mus kreipiasi sugniuždytas ir pagalbos prašantis žmogus.

Tommy poelgis sujaudino daugelį jo draugų bei giminaičių. Istorija apie vyrą, vienu metu tapusį tėčiu ir seneliu, šiomis dienomis apskriejo daugelį žiniasklaidos priemonių. Smagu, kad daug dėmesio sulaukia ne tik tragiškos istorijos, bet ir pasakojimai apie gerus darbus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis