3 idėjos tiems, kurie vertina ypatingas kalėdines dovanas

Turbūt visi pamename Kalėdų šventes vaikystėje - paslaptingus stebuklus ir malonų dovanų laukimą. Metams bėgant vis labiau atrandame ne tik gavimo, bet dovanojimo džiaugsmą. Gera, kai Kalėdinės dovanos yra pilnos meilės, gražių emocijų bei rūpesčio.

ZOOMBOOK siūlo galimybę patiems sukurti suasmenintas, unikalias dovanas ir maloniai nustebinti šeimą, draugus ar kolegas. Jūsų dėmesiui – 3 ypatingų dovanų idėjos:

Fotoknygos

Šiandien, kai atsiminimai dažniausiai nugula tik virtualioje erdvėje, o tikras nuotraukų albumas tampa retenybe, fotoknygoje įamžintos akimirkos gali tapti išskirtine dovana. Kodėl gi nesukūrus foto pasakojimo apie šeimos ar draugų metus? Jūsų atrinkti kelionių įspūdžiai, kartu patirtos emocijos, pasiekti tikslai ir nuveikti darbai pradžiugins visą šeimą. O galbūt kiekvienais metais fiksavote su šeima švenčiamas Kalėdas ar Naujus Metus? Nuostabi dovana seneliams būtų fotoknyga apie anūkų didelius ir mažus pasiekimus ar itin nuotaikingas šeimos pasakojimas - tikra knyga pavirtę vaikų piešiniai. Vartydami amžiams į knygą sugulusius prisiminimus, artimieji vėl ir vėl galės džiaugtis ir dalintis su kitais brangiausiomis akimirkomis.

Gamintojo vizual.

Fotodrobės

Tiek savo šeimą, tiek draugus galima pradžiuginti originalaus dizaino fotodrobe. Kasdien džiuginti akį gali tai, kas mieliausia jūsų artimiesiems - brangaus žmogaus portretas, gražiausios kelionėse aplankytos vietos, linksmiausių vakarų su draugais fotokoliažas ar mylimo gyvūno nuotrauka. Telieka pasitelkti vaizduotę ir interjeras pasipildys itin asmeniška detale.

Gamintojo vizual.

Darbo kalendoriai ir užrašinės

Suasmenintas darbo kalendorius itin prasminga dovana pradedant naujus metus. ZOOMBOOK siūlo neribotą kūrybos laisvę - galite sukurti visiškai originalų viršelį ar asmeninėmis detalėmis papildyti jau esamas viršelių idėjas. Juk žinome, kas džiugina mums artimus žmones - galbūt tai motyvuojanti citata, šilti prisiminimai, aplankytos vietos ar mylimojo nuotrauka. Tokia praktiška dovana lydės ir įkvėps darbams visus metus. Nepamirškite ir mažųjų - namų darbų užduotis bus daug smagiau prisiminti atsivertus užrašų knygutę, kurios viršelyje mylimiausias knygos ar animacinio filmuko herojus. Originalus darbo kalendorius tinkama dovana ir verslo partneriams, klientams ar darbuotojams. Prie esančių verslui skirtų tekstūrų ir viršelių šablonų priderinę savo įmonės logotipą, patogiai ir greitai sukursite firminius kalendorius ar užrašų knygeles.

Užsakymo nr.: PT_73019548

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis