5 nerealūs vaikų mados instagramai, kuriuos verta sekti

Mažylių mados ir kasdieniam įkvėpimui - 5 populiarūs Instagram profiliai. Čia jaunos mamos dalijasi ne tik stilinga mažųjų apranga, bet ir žaviais gyvenimo momentais.

1. Danų tinklaraštininkė Louise (@mortilmernee), turinti per 27 tūkst. sekėjų. Jos Instagram profilyje pamatysite itin jaukias nuotraukas, nuo gėlių, gamtos iki 2 mažųjų manekenių - dukrų Merle ir Neel. Mergaičių drabužių deriniai žaismingi, tačiau išlaiko retro dvasią.

Striukė "Bobo Choses"; Skarelė "Beau Loves"; Suknelė "Little Creative Factory", Bateliai "Mini Melissa", gamintojų nuotr.

2. Jauna mama iš Havajų - Amber Fillerup Clark (@amberfillerup), ją seka 1,3 mln. gerbėjų. Šioje paskyroje gausu šypsenų, spalvingų akimirkų iš kelionių, romantikos. Amber mielai dalijasi ir savo mažylių - Atticus ir Rosie įvaizdžiais, kurie tikrai verti dėmesio.

Megztinis "FUB"; Suknelė "Beau Loves"; Batai "TOMS", gamintojų nuotr.

3. Dar viena jauna mama - Ingrid, šį kartą iš Prancūzijos (@colourofmyworld), beveik 2,3 tūkst. sekėjų. Daugiausia dėmesio ji skiria savo sūneliui Nino. Kartais jis linksmas, kartais susirūpinęs ar nuliūdęs, tačiau visuomet be galo stilingas.

Megztinis, kepurė ir kelnės "FOB"; Bateliai "TOMS", gamintojų nuotr.

4. Modelis iš Londono Eimear Varian-Barry (@eimearvarianbarry), 75,8 tūkst. gerbėjų. Šios gražuolės Instagrame ne tik dailios jos asmenukės, bet ir žavingų dukryčių nuotraukos. Eimear rengiasi fantastiškai, o mažylių stilius nė kiek neatsilieka.

Palaidinė, kelnės "Little Creative Factory"; Bateliai "Mini Melissa", gamintojų nuotr.

5. Chi Smith (@freddiesfortune) prisistato žmona, mama ir stebėtoja. Ji menininkė, kurianti intriguojančias fotografijas bei koliažus. Tai itin charizmatiška, šilta ir emocijų kupina Instagram paskyra, sekama per 10,4 tūkst. gerbėjų.

A post shared by Chi Smith (@freddiesfortune) on Feb 26, 2017 at 9:52am PST

A post shared by Chi Smith (@freddiesfortune) on Dec 20, 2016 at 9:42am PST

Megztinis, kepurė ir kelnės "Beau Loves"; Batai "TOMS", gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis