6 garsios moterys, kurios greitai taps mamomis - laukiama net 2-jų dvynukų porų!

Kasmet mamomis tampa daugybė moterų, o tarp jų ir visas šūsnis garsenybių. Kokios įžymybės šįmet pagausins savo šeimas ir ant rankų sūpuos mažylius?

1. Tenisininkė Serena Williams ir jos sužadėtinis Alexis Ohanianas šįmet ant rankų sūpuos pirmagimį. Šiuo metu profesionali sportininkė yra sustabdžiusi savo karjerą ir ketina grįžti tik po metų kitų. Mažylis turėtų gimti rudenį.

2. Vienas garsiausių šiandienos modelių Rosie Huntington-Whiteley irgi netrukus taps mama. Su sužadėtiniu aktoriumi Jasonu Stathamu jie laukia pirmosios atžalos. Balandžio 18 d. Rosie atšventė savo 30-ąjį gimtadienį, pasak jos, mažylis yra geriausia kokia tik galėtų būti gimtadienio dovana.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on Apr 9, 2017 at 6:16pm PDT

3. Šių metų vasarį patvirtinti gandai, kad aktoriaus George'o Clooney gražuolė žmona Amal laukiasi. Pora susituokė 2014 m., tad apie galimą nėštumą kalbos sklido ilgai, tačiau netikėtumu tapo pranešimas, kad Amal po širdimi nešioja dvynukus.

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Feb 24, 2017 at 3:52pm PST

4. Šiemet viena garsiausių nėštukių galima tituluoti atlikėją Beyonce. Su mylimuoju reperiu Jay-Z ji laukiasi antrosios atžalos, tiksliau, jų dueto - dvynukų. Apie nėštumą Beyonce gerbėjams pranešė soc. tinkle Instagram. Vos per 8 valandas jos nuotrauka su atskleista paslaptimi sulaukė daugiau nei 6,3 mln. like paspaudimų. Akivaizdu, kad gerbėjai džiaugiasi gausėsiančia Beyonce ir Jay-Z šeima.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 21, 2017 at 3:35pm PDT

5. TV žvaigždės Lauren Conrad nėštumas jau eina į pabaigą, su sutuoktiniu Williamu Tellu jiedu dar šią vasarą arba ankstyvą rudenį turėtų sulaukti pirmagimio. Pora susituokė prieš 3 metus, o apie būsimą vaikelį paatviravo pirmąją Naujųjų metų dieną.

6. Švedijos princesė Sofia ir jos vyras, princas Carlas Philipas, mažojo Alexanderio susilaukė vos prieš 11 mėnesių, o šiandien jau į pasaulį beldžiasi antrasis. Toks netikėtai greitas nėštumas kiek nustebino karališkąją šeimą, tačiau Sofios šypsena išduoda, kad tai tikrų tikriausias meilės vaisius.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis