6 metų berniukas mirtinai sumušė naujagimę seserį

Nuolatinis priminimas "Nepalikite vienų mažų vaikų be priežiūros" nėra tik tušti žodžiai. Tai iš tiesų pavojinga jų sveikatai ir gyvybei.

Šiomis dienomis pasaulio žiniasklaidoje aptarinėjamas skaudus atvejis, kai mirė naujagimė mergaitė, kurią mirtinai sumušė šešerių metukų brolis. Nelaimė įvyko Floridoje (JAV) 62-erių metų Kathleen Steele šeimoje.

Moteriai pateikti kaltinimai dėl to, kad ji be priežiūros užrakintame automobilyje paliko tris mažamečius vaikus: 6 metų, 3 metų ir 13 dienų naujagimę. Kathleen prireikė į mobiliųjų telefonų taisyklą, todėl ji vaikus paliko automobilyje.

Kaip per ketvirtadienį vykusią spaudos konferenciją, surengtą dėl šio tragiško įvykio, sakė policijos apygardos šerifas Bobas Gulatieri, naujagimė mirė šį pirmadienį. Jos mirties priežastis - daugybiniai sumušimai bei kaukolės lūžiai.

Kol motina buvo telefonų remonto dirbtuvėse, naujagimė pradėjo verkti. Šešiametis brolis pradėjo ją raminti, tačiau nepavyko. Tada supykęs berniukas ėmė ją mušti, manydamas, kad taip pavyks "susitvarkyti". Kaip sakė pareigūnas, berniukas vėliau visus savo veiksmus parodė su lėle. „Tai buvo vienas siaubingiausių mano kada nors matytų dalykų“, - konferencijoje sakė šerifas.

Grįžusi į automobilį motina nieko blogo nepastebėjo, nors sūnus ir sakė, kad „kažkas negerai“ su seserimi. Važiuodami jie dar kartą sustojo prie kitos taisyklos, ir tik kai grįžo namo, motina išsikvietė šalia gyvenusią slaugytoją. Ši suprato, kad mergaitė miršta, ir tuoj pat paskambinusi 911 iškvietė pagalbos tarnybą.

Tyrėjai, atliekantys šio įvykio analizę, neabejoja, kad tai yra motinos, o ne mažojo berniuko klaida ir atsakomybė.

Kathleen Steele
AP / Scanpix

Kathleen Steele yra žinoma iš vienos realybės šou laidos, kuri vadinosi "Man 55 metai, ir aš esu nėščia". Tuo metu ji laukėsi dabar šešiamečio sūnaus. Dar vėliau susilaukė dabar trejų sūnaus ir visai neseniai – naujagimės. Paskutinius du kartus jai Niujorke buvo atliktos pagalbinio apvaisinimo procedūros, kurioms panaudota jos mirusio vyro sperma. Sutuoktinis sirgo vėžiu, mirė 2011 metais, tačiau prieš tai buvo užšaldyta jo sperma.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis