7 pramogos šeimoms su vaikais Vilniuje, apie kurias anksčiau galėjome tik pasvajoti

Liepkalnis – Vilniaus miesto kalnas, kuris iki šiol buvo geriau žinomas žiemos sporto mėgėjams. Tačiau jau šią vasarą čia apstu pramogų visai šeimai: nuo pripučiamų pilių patiems mažiausiems iki elektrinių dviračių ar kalnų paspirtukų suaugusiems ar vyresniems vaikams.

7 priežastys aplankyti Liepkalnį šeimoms su vaikais dar šią vasarą:

VASAROS ROGUTĖS

Viena labiausiai viliojančių pramogų – vasaros kalnų rogutės. Tai nauja ir vienintelė tokia pramoga Vilniuje, kuri patiks išsiilgusiems adrenalino, teigiamų emocijų ir greičio! Trasų ilgiai be pasikėlimo siekia iki 350 metrų. Leidžiantis žemyn galima mėgautis šalia atsiveriančio Pavilnių regioninio parko žaluma, laisvės potyriu, o greičio mėgėjai gali išvystyti iki 40km/h greitį! Greitis valdomas rogutėse įmontuotos svirties pagalba.

Organizatorių nuotr.

LINKSMIEJI NUSILEIDIMAI (TUBINGAS)

Kita pramoga, pavergsianti daugelio vaikų širdis – linksmieji nusileidimai (tubingas). Įrengtos dvi trasos su pasikėlimais ir nusileidimais, kurios vilioja čiuožti dar ir dar kartą. Tinka vaikams nuo 3 metų. Patys mažiausi lankytojai šia pramoga gali naudotis su tėveliais.

Organizatorių nuotr.

KARSTYNIŲ PARKAS

Įrengtos dvi skirtingo sudėtingumo trasos su per 30 įvairių kliūčių, kurios yra skirtos pradedantiesiems bei labiau pažengusiems. Norint įveikti šias trasas, atskiro fizinio pasiruošimo nereikia – pakaks noro ir šiek tiek užsispyrimo. Liepkalnio karstynių trasos ypatingos tuo, kad jos yra visiškai saugios - vietoj įprastų karabinų yra naudojama šveicariška nepertraukiama karabinų sistema, kurios nereikia perkabinti ar perkelti į kitą karstynių vietą. Tai leidžia kiekvienam lankytojui koncentruotis tik į teigiamus įspūdžius ir nepamirštamus nuotykius.

Organizatorių nuotr.

BATUTAI

Tik atėjus į Liepkalnį, jus pasitiks dar viena pramoga – tramplynų batutai. Puiki pramoga tiek ir mažiesiems, norintiems pašokti iki debesų, tiek ir didesniems, kurių tikslas – išmokti naujų triukų ar tiesiog nuotaikingai praleisti laiką. Diržai bei standžios gumos padeda užtikrinti šokinėjančių saugumą. Pramoga rekomenduojama nuo 4 metų amžiaus.

Organizatorių nuotr.

Pačius mažiausius Liepkalnio lankytojus kviečia pripučiamos batutų pilys, kuriose vaikai tikrai nenuobodžiaus.

Organizatorių nuotr.

KALNŲ PASPIRTUKAI

Vyresni vaikai ir suaugusieji ras ekstremalesnių pramogų. Viena jų – kalnų paspirtukai. Tai puiki atrakcija trokštantiems kažko naujo ir neišbandyto. Masyvūs paspirtuko ratai amortizuos kelio nelygumus, įtaisyti diskiniai stabdžiai padės operatyviai reaguoti, o privalomas dėvėti šalmas užtikrins saugumą. Paspirtuką galima naudoti pažymėtose įrengtose trasose, o pasikelti į kalną - nurodytu keltuvu.

Organizatorių nuotr.

ELEKTRINIAI DVIRAČIAI

Kita visiškai nauja pramoga – elektrinių FAT Bike off road dviračių nuoma. Ši išmani transporto priemonė padeda minti pedalus pagal kiekvieno poreikius ir fizines galimybes. Todėl galite koncentruotis į aplinką ir, žinoma, įveikti daug didesnį atstumą nei įprastai. Tam paruoštas 7 km maršrutas šalia įsikūrusiame Pavilnių regioniniame parke. Tai visiškai naujas ir gana ekstremalus būdas pažinti Liepkalnio apylinkes.

Organizatorių nuotr.

KAVINĖ

Po pramogų visų laukia Liepkalnio kavinė su atnaujintu vasaros meniu ir įspūdingu vaizdu į Pavilnių regioninio parko žalumą.

Organizatorių nuotr.

Liepkalnio vasaros pramogų parkas veikia kasdien nuo 11 iki 22:30 vakaro. Daugiau informacijos apie pramogas rasite tinklalapyje www.liepkalnis.lt.

Užsakymo nr.: PT_75361265

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis