7 sūnus auginanti šeima pabandė susilaukti mergaitės: ar jiems pavyko?

Po pirmojo berniuko ši šeima susilaukė dar vieno. Tada - dar vieno, ir dar vieno. Po penktojo sūnaus gimė šeštasis sūnus, po šeštojo - septintasis. Tačiau tėvai nepasakė STOP ir pabandė dar kartą, aštuntąjį. Apie tai ir šis mūsų pasakojimas.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Ypatinga fotosesija, kuriai ryžtųsi ne kiekvienas
3 galbūt dar negirdėti būdai, kaip gydyti slogą

Tačiau septynis sūnus auginusi šeima neatsisakė minties susilaukti ir mergaitės. Pagaliau jų svajonė išsipildė! Šių metų rugsėjo pabaigoje Braueriai susilaukė pirmosios dukrytės, kurią pavadino Payton vardu.

Interviu Vokietijos žiniasklaidai šeima sakė, kad tai nereiškia, jog vienintelė dukrytė jų šeimoje augs tarsi princesė ir turės daug privilegijų. Nieko panašaus. Abu tėvai prisipažįsta, kad jų vaikai turi ne tik daug teisių, ir bet ir pareigų, be kurių gausioje šeimoje tiesiog neįmanoma gyventi.

Vyresnieji sūnūs padėdavo prižiūrėti mažesniuosius berniukus, dabar, kai gimė mažutė sesytė, jie pasiruošę tai daryti dar noriau.

Kaip pasakojo daugiavaikės šeimos mama, visi jų vaikai padeda buityje. Net patys mažiausi berniukai, kuriems dabar 2 ir 4 metai, turi tam tikrų pareigų, kurias atlieka pagal savo amžių. Visi vaikai padeda sutvarkyti namus, plauti indus. Skalbyklė šiuose namuose dirba beveik be sustojimo. Kad būtų patogiau, mama yra sugalvojusi namuose tam tikros spalvos „savaitę", tai reiškia, kad tam tikromis dienomis visi vaikai rengiami panašių spalvų rūbais, tam, kad po to juos būtų patogu visus skalbti.

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis