Aistros dėl mažosios princesės suknelių FOTO

Švedijos sosto įpėdinė princesė Victoria su vyru Danieliu augina dvejų metukų sulaukusią dukrytę Estelle. Prieš kelias dienas iškilmingai šventusi 37 -ąjį gimtadienį, Victoria su visa karališkąja šeima noriai pozavo fotografams. Po iškilmių žiniasklaidoje pasigirdo diskusijų, kurių objektas - mažosios Estelle suknelės.

Iškilmių metu mažoji Estelle elgėsi kaip ir priklauso mažosioms princesėms - kartais buvo rimta, o kartais - žaviai šypsojosi visiems susirinkusiems. Dvejų metų mergaitė, kaip ir kiti jos amžiaus vaikai, nelabai nustygsta vienoje vietoje, tad mažylė ir spėjo pabėgioti, ir su tėčiu papūsti muilo burbulų...

Vida Press

Žaviai atrodanti mergaitė vilkėjo kreminės spalvos suknelę, papuoštą gėlėmis. Pasirodo, kad šią suknelę lygiai prieš 30 metų vilkėjo jos teta Madeleine, Victorios sesuo. Būdama dviejų metų ji irgi vilkėjo šią suknelę bei žavėjo švedus savo vaikiška šypsena.

Nuotraukų galerijoje - mažoji Estelle per savo mamos 37 -ąjį gimtadienį.

Tai ne vienintelis atvejis, kai mažoji princesė vilkėjo vintažinę savo šeimos suknelę.

32 metų Madeleine su vyru Christopheriu O'Neilu ir mažąja dukryte, gimusia šių metų žiemą, gyvena JAV. Tačiau iškilmingos Leonore krikšto apeigos, kaip ir dera karališkosios šeimos narei, vyko Švedijoje šiais metais. Šią ypatingą dieną sosto įpėdinė Victoria papuošė savo Estelle suknele, kuria prieš 34 metus vilkėjo pati. Victoriai buvo dveji metai, o šia suknele ji buvo papuošta per savo brolio princo Carlo Philipo pirmąjį gimtadienį.

Sipa Press/Scanpix

Po šių iškilmių spauda spėliojo, kodėl karališkoji šeima taip elgiasi? Gal tai graži tradicija, gal noras pagerbti šeimą? O gal ir žinia švedams, jog karaliai irgi moka taupyti? Juk iš tiesų nebūtina kas kartą pirkti naujų prabangių rūbų, kartais galima "perliukų" rasti ir pasirausus mamos ar močiutės spintose.

Sipa Press/Scanpix

Švedijos karalius Karlas XVI Gustavas (Carl XVI Gustaf) su karaliene Silvija (Silvia) turi tris vaikus, tai dukterys Victoria, Madeleine ir sūnus Carl Philip.

AP/Scanpix

Pirmosios dvi dukterys jau padovanojo po anūkę. Tikimasi, kad kitais metais savo sužadėtinę prie altoriaus nuves ir sūnus. Kažin kieno suknele tada bus pasipuošusi mažoji Victorios dukrelė?

AFP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis