Akivaizdu, bet neįtikėtina: ši mama vaikus gimdo tik vasario 29 dieną

Melissa ir Chadas Croff iš Mičigano valstijos (JAV) antrą kartą išlošė „vasario 29 -osios“ loterijoje. Nors kas ten žino, gal ir pralošė, nes abi jų atžalos gimtadienius švęs tik vieną kartą per ketverius metus.

Gimti vasario 29 -ąją, ko gero, nenori niekas. Mat keliamieji metai būna kas ketverius metus. Taigi, trejus metus iš eilės gimtadienio nėra kada švęsti, nebent dieną prieš ar dieną po tikrosios gimimo dienos.

Melissa prieš ketverius metus, 2012 metų vasario 29 dieną, pagimdė pirmagimę Elianą. Praėjus lygiai ketveriems metams, 2016 metų vasario 29 dieną, ji pagimdė antrąją dukterį - Evelyn Joy.

Mažylė gimė 3 valandą nakties ir vos trimis valandomis "pavėlavo" į vasario 28 dieną, kas jai būtų suteikę galimybę gimtadienius švęsti kiekvienais metais.

„Tai neįtikėtina, beveik tas pats, kas laimėti loterijoje, vaikų loterijoje", - žiniasklaidai sakė suglumusi mama Melissa Croff.

Įdomiausia, kad gimdymas ir prasidėjo, ir vyko natūraliai. Taigi, jis nebuvo skatintas dirbtinai, kad kūdikis gimtų būtent neeilinę dieną, nebuvo atlikta ir operacija, kurios suplanavimas leistų pasirinkti norimą datą. Mergaitė iš tiesų gimė tada, kai jai atėjo laikas.

Paklausta, kaip bus su dukryčių gimtadieniais, šeima atsakė, kad jie švenčiami kasmet. Priklausomai nuo to, kada gali susirinkti artimieji, pirmagimės gimtadienį jie švenčia arba paskutinį vasario savaitgalį, arba pirmą kovo savaitgalį.

Nuo šiol savo ypatinguosius gimtadienius galės švęsti abi seserys kartu.

Įdomu, ar Melissa su Chadu dar planuoja daugiau vaikų? Jei taip, kas žino, gal vėl su jais susitiksime po 4 metų, būtent vasario 29 -ąją.

Nuotraukoje: tėtis, mama ir abi sesės, gimusios vasario 29 -ąją.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis