Apsvaigusį sūnų nufilmavęs ir tai paviešinęs tėtis uždirbo tūkstančius (VIDEO)

Neįtikėtinai verslus tėtis pasinaudojo proga ir uždirbo šeimai šimtus tūkstančių.

Prieš septynerius metus Floridoje vienas tėtis vežė sūnų pas odontologą. Po procedūros 7 metų berniukas buvo apsvaigęs nuo vaistų, todėl tėtis nusprendė jį nufilmuoti ir vėliau parodyti žmonai, kaip jautėsi jų atžala.

Vaizdo įrašą pavadinęs „Davidas po apsilankymo pas odontologą", tėtis jį paviešino internete. Kelių minučių vaizdo įraše įamžintas apsvaigęs berniukas, kuris nesusivokia, kur esąs ir ką darąs. „Ar tai realus gyvenimas?.. Kas man nutiko?",- nerišliai kaba vaizdo įraše Davidas DeVore jaunesnysis.

Ši frazė ir visas vaizdo įrašas ėmė plisti po internetą ir socialinius tinklus. Iki šiol YouTube jis yra peržiūrėtas 129 milijonus kartų!

Tėtis Davidas DeVore nesitikėjo tokios įvykių eigos. Šeima nė nesapnavo tokio populiarumo ir to, kad šis vaizdo įrašas uždirbs tūkstančius.

Kaip Cosmopolitan.com sakė tėtis, iki šiol šis vaizdo įrašas jam yra uždirbęs apie 150 000 JAV dolerių.

Kaip tai nutiko?

Pirmiausia, supratęs, kad tai puiki proga keisti gyvenimą ir imtis naujos veiklos, tėtis metė nuolatinį darbą ir ėmė dirbti socialinių tinklų konsultantu. Jis rūpinosi šio vaizdo įrašo platinimu komerciniais tikslais TV šou laidose, sukūrė interneto tinklapį  http://www.davidafterdentist.com, net ėmė pardavinėti marškinėlius su užrašu „Ar tai realus gyvenimas?" ("Is this real life?")

Didžiausią dalį uždirbtų pinigų tėtis skiria savo vaikų, Davido ir jo brolio, lavinimui. Vaizdo įraše matomas berniukas šiandien jau yra paauglys. Be abejo, per šiuos visus savo veiklos metus tėtis sulaukė ir kritikos, kad tokiu būdu tarytum išnaudoja savo sūnų. Vyras priima kitokią nuomonę ir sako, kad viską daro tik šeimos bendru sutarimu. Jo žmona ir berniukų mama Tessie tikisi, kad po daug metų, kai jų sūnus Davidas sukurs šeimą ir pats turės vaikų, jie mielai žiūrės kadaise nufilmuotą vaizdo įrašą apie tai, kaip jis jautėsi po vieno vizito pas odontologą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis