Atskleista prieš 27 metus tualete rastos pamestinukės paslaptis

Ši istorija primena įtempto siužeto trilerį. Arba itin išradingo rašytojo romaną, kuris „susuka" siužetą taip, kad kvapo atgauti negali net ir užvertęs paskutinį puslapį.

27 -erių Katheryn Deprill (JAV) išgarsino jos gimimas. Ją, ką tik gimusią naujagimę, vieno greito maisto restorano tualete surado jo valytojas. Pagimdžiusi moteris nebuvo rasta, tačiau likimo valiai palikta naujagimė išgyveno, buvo įvaikinta ir šiandien jau pati susilaukė vaikų. Prieš 27 -erius metus ši istorija buvo išsamiai nušviesta žiniasklaidos priemonių, rodyta televizijoje. Šiandien, kai istorija turi ir savo pabaigą, archyviniai kadrai vėl prisiminti.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Paprasti būdai parodyti vaikui meilę ir padaryti jį laimingesniu
Kaip po gimdymo atsikratyti nereikalingų kilogramų?

Šių metų kovo 2 -ąją Katheryn sugalvojo socialiniame tinkle „Facebook" sukurti profilį, kuriame ji prisistatė, papasakojo savo istoriją ir paskelbė ieškanti biologinės motinos. Moteris paprašė dalintis savo žinute, kad informacija pasiektų kuo daugiau žmonių.

Moteris nusifotografavo rankose laikydama plakatą su užrašu, kuriame buvo toks tekstas: „ Ieškau biologinės motinos. Ji mane pagimdė 1986 metų rugsėjo 15 -ąją ir kelios valandos po gimimo paliko „Burger King" tualete Alentauno mieste. Prašau, padėkite man ją surasti. Pasidalinkite šiuo mano įrašu, ir gal ji jį pamatys. Ačiū".


AP nuotr.

Šie žodžiai sujaudino daugiau kaip 30 000 žmonių, kurie savo profiliuose pasidalino šia žinia.

Neįtikėtina, bet po trijų savaičių Katheryn motina atsirado!

Jų abiejų susitikimas įvyko šią savaitę kovo 24 -ąją advokato kabinete. Išėjusi iš jo Katheryn neišdavė biologinės mamos tapatybės, bet sakė, jog liko patenkinta susitikimu. Esą moteris iš tiesų labai apgailestavo dėl įvykio, jautėsi kalta ir labai mylinti kadaise paliktą savo dukterį. Kaip pasakojo po pokalbio Katheryn, jos mama pastojo vos 16 metų. Tai nutiko kelionės į užsienį metu. Grįžusi ji labai bijojo apie tai prasitarti tėvams, todėl nėštumą slėpė. Tai jai pavyko. Pagimdžiusi moteris (tada jai  buvo 17) naujagimį paliko minėtos  kavinės tualete.

Skelbimą Facebook biologinė motina pamatė iš karto, tiesiog ji kelias dienas delsė, nes konsultavosi dėl šio atvejo su savo advokatu. Susitikime moteris prašė dukters ir toliau palaikyti ryšius, bendrauti. Beje, susitikime kartu dalyvavo ir Katheryn įvaikinusi ir užauginusi moteris bei biologinės moters vyras. Facebook dėka biologinę motiną suradusi Katheryn sakė, kad susitikimo metu jautėsi taip, lyg žiūrėtų į veidrodį, esą ji labai panaši į gimdytoją.

Ar pavyks moterims toliau išlaikyti besimezgantį ryšį, sunku pasakyti. Laikas parodys.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis