Autistę dukterį auginanti mama feisbuke paprašė pagalbos: reakcija pribloškė

Žmonės, kurie susivienija, kad padėtų į bėdą patekusiam žmogui, yra didžiulė jėga. Internetas – puiki priemonė ieškoti pagalbos ir ją surasti.

Amerikietė Deborah Skouson turi šiek tiek daugiau kaip 500 draugų feisbuke. Kai čia ji paprašė pagalbos savo mylimai dukrytei, nesitikėjo sulaukti tokios didžiulės reakcijos.

Praėjusią savaitę moteris kreipėsi į savo feisbuko draugus. Autistę dukterį Cami auginanti moteris parašė, kad jos mergaitė yra itin pamėgusį vieną raudoną gėlėtą palaidinę, kurią jau baigia sudėvėti. Mergaitė ją dėvi nuo darželio laikų, jau 4 -5 metus. Kadangi autizmu serganti mergaitė be jos tiesiog negali gyventi, mama jai pirko šias palaidines nuolat. Tačiau dabar jokia parduotuvė jomis nebeprekiauja.

Moteris išsiaiškino, kad palaidinės buvo gaminamos 2011 - 2012 metais ir dabar jau nebepardavinėjamos.

Kadangi Cami negali be jos gyventi, mylinti mama paklausė savo draugų - gal jie turi ar bent žino, kur galima gauti bent vieną tokią pačią palaidinę dukteriai. Deborah pabrėžė, kad atsilygins už palaidinę ir apmokės jos siuntimo išlaidas.

Mama sako, kad ne kartą pirko kitokias, panašias į šią palaidinę, tačiau Cami jos netiko.

Po to, kai šiuo mamos prašymu pasidalino populiarus žurnalistas ir TV laidų vedėjas Frankas Sommervile, pagalbos prašymas ėmė plisti žaibiškai.

Autistus vaikus auginančios šeimos komentaruose rašė, kad puikiai supranta mamą ir žino, ką reiškia, kai vaikas prisiriša prie vieno daikto, rūbo ar žaislo.

Praėjus maždaug savaitei po pirmojo mamos pagalbos prašymo, paaiškėjo, kad žmonių gerumas yra milžiniškas. Iš įvairiausių pasaulio kampelių į Cami namus ėmė plaukti įvairaus dydžio raudonosios gėlėtos palaidinės.

Ir kaip vakar feisbuke parašė Deborah, jos dukrytė jau turi... 80 tokių palaidinių!!!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis