Baletą šoka su kūdikiu nešynėje - įsitikinkite patys FOTO

Auginant kūdikį namuose, užsidaryti tarp keturių sienų nebūtina. Netgi su visai mažais vaikučiais galima surasti įdomių užsiėmimų.

Mamos su kūdikiais jau seniai yra kviečiamos sportuoti sporto klubuose, lankyti jogos užsiėmimus, organizuojami šokių mamoms užsiėmimai, kuomet jų mažyliai snaudžia nešynėse. Na, o paskutinė mada JAV - jaunų mamų baleto užsiėmimai su kūdikiais nešynėse.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Paskelbti populiariausi 2014 metų 1 pusmečio vaikų vardai Lietuvoje
Kas vėlai gimdo - ilgiau gyvena?

Vida Press

Šių užsiėmimų pradininkė - Morgan Castner, šokėja ir dviejų vaikučių mama. Jos rengiami užsiėmimai Tustino mieste Kalifornijoje sulaukė didelio smalsuolių dėmesio bei neseniai pagimdžiusių mamų palankumo.


Kaip sako Morgan, dažnai kūdikiai užgrojus muzikai ir pradėjus mamoms judėti tiesiog ima ir užmiega. Judesiai, kurie atliekami šokio metu, jiems patinka. Juk dar gyvendami mamos pilvelyje, mažyliai jautė panašų siūbavimą ir judėjimą. Tai juos ramina, suteikia saugumo jausmą.

Facebook socialiniame tinkle baleto su nešynėmis sumanytoja sukūrė puslapį „Babywearing Ballet". Jame kartais įdedama vaizdo įrašų iš užsiėmimų. Abejingų jie nepalieka. Štai vieną vaizdelį, kuriame šokama „petit allegro", pasidalino daugiau kaip 20 000 internautų. Įvertinkite ir jūs:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis