Berniuko meilė neįgaliam broliui sujaudino milijonus FOTO

Praėjusią savaitę daugelyje JAV ir Europos žiniasklaidos priemonių nuskambėjo istorija apie milžinišką brolišką meilę. Graži ir šilta istorija negalėjo palikti abejingų, todėl ir mes kviečiame susipažinti su dviem broliukais, kurie negali gyventi vienas be kito.

Kai 8-metų Noah Aldrich nusprendė dalyvauti vaikų triatlono varžybose, jis iš karto paklausė tėvų, ar jis galėtų tai padaryti su savo 6-erių metų broliu. Atrodytų, kas čia tokio. Tačiau yra viena problema - Lucas gimė neįgalus ir niekada nevaikščiojo.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Ypatingas darželis Vilniuje, į kurį niekada neateina Kalėdų senelis
Amerikoje plintanti nauja gimdymo mada Lietuvoje dar nežinoma

Šešerių ir aštuonerių metų berniukai yra ne tik broliai, bet ir geriausi draugai. „Mama, aš noriu varžybose dalyvauti su broliu", - Noah žodžius perpasakoja mama Alissa Aldrich, ir nuo tada jie pradėjo rengtis triatlonui. Šeima gyvena Boisė mieste Aidaho valstijoje JAV.

Tėvai sako, kad abu berniukai turi ypatingą tarpusavio ryšį. Kai į mažesniojo kambarį įeina Noah, mažėlio Lucas'o akys nušvinta.  

Gimus Lucas'ui, šeimos nariams buvo pasakyta, kad berniukas niekada nevaikščios, nekalbės, pats nevalgys, o jo gyvenimo trukmė nebus ilga. Šiandien berniukas jau yra paneigęs ne vieną tokią prognozę. Ir nors jis nėra „toks, kaip visi", vyresnysis Noah myli brolį iš visos širdies. „Jis yra tobulas", - apie brolį sako Noah.

Vida Press

Vaikų triatlono varžybose buvo trys rungtys - bėgimas, važiavimas dviračiu ir plaukimas. Noah ir Lucas dalyvavo visose.  

Pirmoji rungtis buvo 200 metrų plaukimas. Lengva nebuvo, mat Noah teko plaukti tempiant iš paskos plaustą su jaunesniuoju broliu.

Vida Press

Tada 4,8 km berniukas važiavo dviračiu, iš paskos veždamas brolį priekaboje. 

Vida Press

Paskutinė varžybų dalis - bėgimas. Daugiau kaip kilometrą Noah bėgo prieky savęs stumdamas Lucas'ą vežimėlyje. Broliai pasiekė finišą ir šventė pergalę.  

Vida Press

"Mes jais abiem labai didžiuojamės, - sakė mama Alissa. - Nors buvo akimirkų, kai mes, tėvai, labai jaudinomės dėl jų, bet viskas baigėsi laimingai".

Artimiausi šeimos planai - įsteigti nevyriausybinę organizaciją „Lucas'o namai" (angl.Lucas House), kurie rūpintųsi neįgalių vaikų integracija ir poreikiais.

Nuotraukų galerijoje - draugiškos šeimos gyvenimo akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis