Didžiuosiuose Lietuvos miestuose LEGO gerbėjai sieks rekordo

Paskutinį praėjusių metų vasaros savaitgalį dviejuose šalies miestuose - Vilniuje ir Klaipėdoje - rinkosi LEGO gerbėjai ir prekybos centruose „Akropolis" didžiausius miestus konstravo iš kaladėlių. Kiekvienas pastatytas miestas siekė apie ketvirtį šimto kvadratinių metrų.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Artėjant didžiausiai pavasario šventei - Velykoms, LEGO bendruomenė nusprendė tęsti šią vaikus ir suaugusiuosius sudominusią tradiciją. Antrąjį LEGO konstravimo renginį pasirinkta organizuoti per Atvelykį, balandžio 11-12 dienomis, nes tai išskirtinai vaikų šventė.

Renginiai, pavadinti „Spalvingosios LEGO vaikų Velykėlės“, vyks visuose šalies prekybos centruose „Akropolis“. Kaip ir praėjusiais metais, vaikams LEGO kaladėles konstruoti padės Lietuvos LEGO gerbėjų bendruomenės „LitLUG" nariai.

Reklamos užsakovų nuotr.

„Tokio pobūdžio renginiai yra smagi veikla visai šeimai, tačiau labiau orientuota į vaikus. Mūsų tikslas - padovanoti vaikams galimybę išlaisvinti savo fantaziją, suteikti pozityvių emocijų ir įrodyti, kad iš LEGO kaladėlių galima konstruoti bet ką", – sakė „LitLUG" atstovas Tomas Čižauskas, kuris ir šiemet rūpinsis renginių koordinavimu.

Reklamos užsakovų nuotr.

Anot T. Čižausko, praėjusio renginio metu vaikai konstravo miestą. Tada neprireikė jokių mokymų. Su velykiniais kiaušiniais situacija gali būti šiek tiek kitokia, tai specifinis modelis, nedažnas vaikas ar suaugęs LEGO fanas konstruoja panašius objektus. Mokymai tikrai bus. „Aš asmeniškai galėsiu išsamiai paaiškinti, kaip sukonstruoti, pavyzdžiui, ovalą“, – sakė Tomas.

Reklamos užsakovų nuotr.

Renginio „Spalvingosios LEGO vaikų Velykėlės „Akropolyje“. Ateik konstruoti LEGO margučių“ metu visi dalyviai bus kviečiami dalyvauti fotokonkurse. Nugalėtojai bus apdovanoti LEGO konstruktorių rinkiniais. Net 30 LEGO konstruktorių per dieną! Intrigą kurs ir daugiausia velykinių kiaušinių sukonstravusio miesto statusas. Jis atiteks Vilniui, Kaunui, Klaipėdai arba Šiauliams.

Apie renginius išsamiau sužinosite paspaudę šias nuorodas:

Vilniuje

Kaune

Klaipėdoje

Šiauliuose

Užsakymo nr.: PT_67535070

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis