Eglė Skrolytė: ši diena - ypatinga mūsų šeimai naujas šeimos narys

TV3 televizija šiandien, gegužės 15 dieną, tradiciškai kviečia švęsti Tarptautinę šeimos dieną. Patys darbuotojai šiandien darbus baigs valanda anksčiau, kad galėtų ilgiau pabūti su šeimomis, o eterio veidai ragina šią svarbią šventę švęsti ne kartą per metus, o kasdien.

TV3 laidų prodiuseris Kristupas Krivickas, trijų dukrų tėtis, tikina, kad Lietuvoje šeimos dienos būtinai reikia: „Ir galėtų per metus Šeimos diena būti ne vieną kartą, kaip kokie Nauji metai, o bent kas ketvirtį, kad vis primintų žmonėms apie šeimos svarbą. Yra daugybė problemų, į kurias ši diena atkreipia dėmesį.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Tėčio horoskopas: kuris Zodiako ženklas yra geriausias tėtis?
Laura: sužinojęs, kad aš nėščia, mane paliko vaiko tėtis

Džiaugiuosi tokiomis iniciatyvomis - turime aiškinti savo vaikams, kuo šeima yra svarbi. Kaip Kovo 8-oji primena, kad turim gerbti, mylėti ir sveikinti savo moteris, stengtis, kad jos būtų gražios ir laimingos, taip Šeimos diena primena, kad turim stengtis dėl vaikų gerovės ir laimės."


TV3 nuotr.

K. Krivickui Šeimos diena - visų pirma vaikų diena. „Mes šeimos dieną minime kokius šešis kartus per savaitę, - sako šypsodamasis prodiuseris. - Vaikai turi jaustis saugūs ir laimingi visada. Šįvakar eisime į cirką, tačiau norint suteikti prasmę šeimos dienai nebūtina niekur specialiai eiti - juk vaikui svarbiausia, kad tėvai nesipyktų, kad namie būtų saugi atmosfera. Man džiugu, kad šeimos dieną švenčiančių žmonių vis daugėja - užtenka pabandyti užsukti į Sereikiškių parką, ir matai, kiek daug ten laimingų šeimų. Net automobilio nėra kur pastatyti - visi ten nori būti kartu."

Eglė Skrolytė - TV3 laidos „Mamyčių klubas" vedėja, dviejų vaikų mama tikina, kad Tarptautinė Šeimos diena Lietuvoje turėtų būti svarbi kiekvienam: „Požiūris į šeimą mūsų šalyje galėtų būti palankesnis, nes dabar nemažai žmonių yra suinteresuoti, kad šeima būtų kažkur pasislėpusi, nelįstų į tam tikras vietas tam tikru jiems nepalankiu laiku. O juk turėtume džiaugtis, minėti, švęsti šeimos dieną kasdien. Apskritai, norint švęsti šeimos dieną, nereikia jokių fejerverkų nei kitų įspūdingų sumanymų - juk svarbiausias dalykas yra laikas, kurį galime praleisti drauge."


TV3 nuotr.

Šiemet Tarptautinė šeimos diena E. Skrolytės namuose ypatinga. „Mūsų šeima pasipildys nauju nariu! Šuniukas - didžiulė vaikų svajonė. Jie ypač susijaudinę kasdien laukė keturkojo ir kas rytą klausinėjo - ar jau, ar jau? Tai didelis džiaugsmas ir kartu didelė atsakomybė. Manau, kad mūsų šeimoje atsiradęs augintinis tik dar labiau paskatins būti kartu ir rūpintis vieniems kitais", - aiškina žinoma moteris.

TV3 sporto žinių vedėja, laidos „Sportuok su mumis" kūrėja Vlada Musvydaitė - dviejų vaikų mama. Ji nuolat stengiasi su savo vaikais bendrauti įdomiai ir aktyviai: „Per darbų gausą negaliu jiems skirti tiek laiko, kiek norėčiau, tačiau atsigriebiu tą savaitę, kai nedirbu Žiniose.


TV3 nuotr.

Kai vykstam į Pagėgius, kur gyvena mano tėvai, mums labiausiai patinka mamos kepti rytiniai blynai. Vaikai mato, kokia aš laiminga, būdama šalia mamos, tad ir jie laimingi kartu. Labai smagu aktyviai pramogauti Druskininkuose pas mano uošvius. Vaikai važiuoja su dviračiais, mano vyro mama ir aš miname iš paskos, o šuo Bingas mus mėgina vytis. Vėliau drauge vakarieniaujam - vakarienę dažniausiai ruošia mano uošvis Algimantas. Šią šeimos dieną praleisime kaip tik Druskininkuose."

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis