Fotografas nufilmavo žaibišką žmonos gimdymą, kuriame pats priėmė kūdikį (VIDEO)

Gimdymas visada yra nenuspėjamas. Net ir kruopščiai suplanavus, kokioje ligoninėje gimdysite, koks gydytojas priims gimdymą, galimi netikėtumai. Tačiau itin retais atvejais gimdymas vystosi taip greitai, kad gimdyvė net nespėja nuvykti iki ligoninės. Taip nutiko ir šįkart.

Fotografas Martinas Boyce (34) su sužadėtine Holly Dawson (24) laukėsi kūdikio ir buvo apsisprendę, kad fotografuos ir filmuos gimdymą. Šis jų planas išsipildė, visi kiti - nuvažiuoti į ligoninę ir čia saugiai pagimdyti - ne.

Buvo pusė keturių ryto, kai moteris pažadino mylimąjį sakydama: „Man atrodo, kad prasidėjo". Pora neskubėdami ėmė pakuotis daiktus, žinodami, kad pirmas gimdymas paprastai užtrunka iki dešimt ir daugiau valandų. Kūdikis gimsta, kai gimdos kaklelis atsidaro iki 10 cm, o paprastai vienas centimetras atsidaro vidutiniškai per valandą.

Tačiau iš visų taisyklių būna išimčių. Šįkart būtent taip ir nutiko.

Nulipęs laiptais žemyn, Martinas rado klūpančią Holly, kuri tvirtino, kad nebegali paeiti, nes vaikelis jau pakeliui, visai čia pat. Vyras puolė skambinti akušerei, taip pat savo mamai Polly. Pastaroji į namus atskubėjo per kelias minutes, tuo tarpu medikė į gimdymą nesuspėjo.

Profesionalus fotografas, kad ir kaip susijaudino, susiprato kambaryje pastatyti vaizdo kamerą. Gimdyvė neprieštaravo, ji buvo be galo susikaupusi ir susikoncentravusi į savo kūną.

Martino mama nepaleido iš rankų telefono - viso gimdymo metu ji klausė akušerės nurodymų, ką daryti.

„Man atrodo, aš turiu stumti", - pasakė moteris, ir netrukus po to pasirodė gimstančio mažylio galvutė. 4:32 žaibiškai gimė Isabelle Olivia, pirmiausia patekusi į tėčio glėbį.

Atvykus medikų pagalbai, mergytė su mama buvo nugabentos į ligoninę apžiūrai. Laimė, viskas buvo gerai, ir abi netrukus grįžo namo.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis